wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
no to się zaczęło

Oj, ja też pamiętam! Fajnie było, gdy ojciec przywiózł mi walkemna i ja paradowałam z nim po ulicy, a w środku nie było baterii - "paluszki" wymarły, ani kasety. A jak dostałam 2 czyste kasety, to nie wiedziałam, co jest godne, by na nich nagrać! A pamiętacie pustki na ulicach, gdy przyjechali aktorzy z "Niewolnicy Izaury"? To był show! Wizyty w zakładach przcy, plakaty. A pamiętacie picie płynu logola /?/ , jak był wybuch w Czarnobylu?. To mimo wszystko były fajne czasy! Pozdrawiam!

Nasza bis

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: no to się zaczęło

Normalny gostek chcący czegoś więcej od życia aniżeli gapienia się w telewizor. Nie beema-zwykły samochodzik jakich wiele. Nie klata-normalna budowa. Nie dresik a sweterek. No to gratuluje brzucha, może nowy post łypnę: Czy facet z dużym brzuchem jest sexy?.

Kefas, z tego, co widzę, to masz stare narty. Spróbuj pojeździć na taliowanych, a zobaczysz, że o niebo łatwiej. Te narty jeżdżą same, skręcają same. Po jednym dniu będziesz zaawansowanym narciarzem, zobaczysz.

Ci, co mówią, że Dzień Kobiet jest komunistycznym świętem wykazują się tylko ignorancją. Wg Wikipedii: "Dzień Kobiet to święto obchodzone corocznie 8 marca jako wyraz szacunku wobec kobiet. Święto to zostało ustanowione dla upamiętnienia manifestacji 15 tysięcy kobiet, które 8 marca 1908 roku w Nowym Jorku domagały się praw wyborczych i polepszenia warunków pracy. Popularne w okresie PRL, obecnie ma charakter marginalny."

Z ostatnim zdaniem nie do końca bym się zgodził. 8 marca w Polsce wciąż jest powszechnie obchodzony i bardzo dobrze.

Dzien kobiet jest codziennie kiedy tylko faceci sobie o tym przypomną.

Tylko Legia

You will never walk alone

L

Panowie, co byśmy bez naszych Pań zrobili, jakie to było by życie. Kto by nami opiekował się, kto by nas pilnował żebyśmy nie zeszli na manowce, albo nie wylądowali pod mostem. Tak mamy w domu w jednej osobie, przyjaciółkę, kochankę, kucharkę, sprzątaczkę, główną księgową i Dyrektora. Nic tylko nogi myć, ten brud pić i na ręku nosić.

Bądźmi jeszcze lepsi, chociaż i tak jesteśmy dobrzy dla naszych Pań. Nie szczędźmi w tym dniu uśmiechów, kwiatów i prezentów dla naszych gwiazdeczek.

Pozdrowienia.

to obciach patrzeć na jazdę naszych kierowców. Powini chodzic na piechote to moze by im troche rozumu wpłynęło do głowy. Moim zdaniem zbyt małe sa kary grzywny. Jezli mandaty zaczynałyby sie od 1000 złotych w góe to wierżcie mi bardzo szybko sytuacja by sie poprawiła.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Usługi glazurnicze, szpachlowanie, malowanie.
tel. 790287366
auto-moto
Tani blacharz - lakiernik w Łomży. Dzwoń zapytaj, to nie kosztuje.
tel. 518065650
praca
Przyjmę do pracy do produkcji Pomników pracownika.
tel. 694906114
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org