Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
COVID-19 nie daje nikomu taryfy ulgowej. |
Kruszewski przyjmuje w Wysokim na ul. Sienkiewicza 1 - poniedzialki i srodu od godziny 14. Zeby bylo o czym rozmawiac to rzecz jasna trzeba miec jakies wyniki badan - rezonan lub usg. Nie wiem czy masz - a moze i tak warto zrobic aktualne. Rezonans kosztuje 420 zl w lomzy - lub na nfz czekasz ok 3 miesiecy. Z doswiadczenia jednak wiem ze chyba lepiej zrobic usg bo wydalem 4 stowy a usg kosztuje tylko 100zl i Kruszewskiemu to wystarcza. Nie wiem jak to bedzie w Twoim przypadku. Tak czy inaczej jak Kruszewski powie ze nie da rady pomoc to podpowie kto pomoze :] Usg robisz pod tym samym adresem w Wysokim w godzinach porannych - gdzies od 8 do 10. Jednak w tym przypadku trzeba zadzwonic do doktora Bućko i sie umowic zeby poprostu byl swiadom ze ktos przyjdzie. Zrobisz usg i czekasz do 14tej ;) ps mam nadzieje ze bedzie jakies pierwszenstwo w mozliwosci podziwiania efektow ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: COVID-19 nie daje nikomu taryfy ulgowej. |
A jak wygląda sprawa z tą nową restauracją przy grobli jednaczewskiej? No i jak cenowo.
|
|
ewentualnie podaj mi maila
|
|
To jest wesele kolegi:)Mogłbym isc sam ale wole z partnerka zawsze fajniej:)
|
|
Zaproszenie otrzymałem z osoba towarzyszaca wiec na pewno nikt zły na moja partnerkie nie bedzie wrecz przeciwnie:) Zapraszam:)
|
|
O będę bał się przyjść na integracyjne spotkanie:( hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |