Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hej debile epidemi nie ma? |
Może dołączysz się do mnie? Kurs kitesurfingu z tą szkołą: http://www.ehschool.pl/index.php/oferta/kitesurfing.html To jest nad Zalewem Szczecińskim i jeżeli zorganizujemy się w kilka osób, to dojazd na miejsce będzie tańszy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hej debile epidemi nie ma? |
wolalbym sprobowac niz kustykac... a co cie to kosztuje? raptem 100 czy 200 zl za pewne informacje - grosze!
|
|
do autorki: chyba nie pojelas ze kolega pisal o sytuacji czysto hipotetycznej ;) troche czytania ze zrozumieniem ;)
|
|
Niestety, tak to obecnie jest - kasa, kasa i długo nic... A współczesne "młodzieżowe" radia takie jak np. Eska mają z tego niezły biznes, puszczając kilkadziesiąt razy na dobę to samo i promując kręcenie tyłkiem w bikini za pieniądze (EskaTv), ale cóż - jest popyt, jest i podaż... Ale nie chcę specjalnie zbaczać z tematu ani powtarzać tego, co ludzie napisali o Juli w podobnym wątku. Osobiście nic do niej nie mam, życzę jej jak najlepiej :)
|
|
Mniejszy Gdybys sie postaral to wyczytalbys w mojej wypowiedzi nutke ironii Przy zlamaniu lekarze sa w swoim zywiole - bo potrafia tylko noge wsadzic w gips. Ty z kolei tylko tego sie spodziewasz wiec tez jestes zadowolony. W przypadku moim czy Agatki gipsowanie nogi jest sprzeczne z logika, bledne, i krzywdzace dla pacjenta!!! Brak wiedzy? Czy... pacjent - olac go niech sie martwi sam... nastepny! A lekarze tylko to potrafia, przepraszam - lubia tez dotknac kolana.
|
|
Aha, no i Jula nie kręci tyłkiem za pieniądze, na szczęście :)
|
|
mjeciu trzeba czytac ze zrozumieniem składali sie PO 30zł
|
|
chuda001 troche mnie rozbawilas bo malo kto wpusci kogos do mieszkania zeby na nim nie zarobic a tylko za podlewanie kwiatkow chyba ze rodzine - i to nie zawsze... sam bym chyba wolal zaplacic 3 stowy czynszu i prad niz wpuszczac kogos do domu jak nie bedziesz realistka to bedziesz szukac i szukac ;) wynajeci+/- 350 zl normalne ze mieszkanie jest drozsze od jedzenia... jednak tysiace ludzi placa po 800-1000zl kredytu do tego czynsz i rachunki co wyniesie z 1700zl i co ?! i ja mialbym do swojego mieszkania swiezego urzadzonego za np 60 tys wpuscic kogos za 400 zl zarobku? [odstepnego] tymbardziej za rachunki... wolne zarty!
|
|
zjadlem troche tekstu w poscie powyzej chodzilo o to ze wynajecie pokoju i to czesto bylejakiego wraz z czescia oplat za wode/prad itp - kosztuje okolo 350 - 400zl... a gdzie tu do calego mieszkania...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |