środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy CUD Tuska- "gierkówka" płatna

po pierwsze JESTEM CALYM SERCEM ZA LOTNISKIEM!!! a po drugie 5510 (---.elomza.pl--- co się dzieje , ze elomza bez przerwy ma jakies watpliwości i to nie tylko w tej sprawie???????konkurencja???? owszem ALE ZDROWA , A NIE KOPANIE DOŁOW ELOMZA!!!!!!!!!! zadalam pytanie gdzie jest wasze forum------ ALE DO DZIŚ CISZAAAAAA.czyzby opcja polityczna ,ktora nie potrafi przebic się do mediow i uznala ŻE NEGOWANIE WSZYSTKIEGO I WSZYSTKICH JEST METODĄ NA ISTNIENIE???????????

(........)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy CUD Tuska- "gierkówka" płatna

Ja także lubię te dyskusje z Tobą. Zręcznie ominąłeś niewygodne tematy, to może i dla Ciebie lepiej. Powiem tylko, że ja właśnie wyraźnie odgraniczam chrześcijaństwo od Kościoła (kaltolickiego głównie). Bo chrześcijaństwem sa wielkie idee duchowe, którym trudno coś zarzucić. Katolicyzm (Kościół) natomiast jest "religią kleru" i bez tej kasty obyć się nie może bo "oni" ją stworzyli dla swoich celów. Pozostali wierni (Kościoła) nie mają w nim nic, ale to zupełnie nic do gadania bo są od słuchania, wypełniania poleceń i dawani pieniędzy. Stąd moje złośliwości. Ktoś powiedział, że w Polsce za dużo katolików, a za mało chrześcijan- i miał rację. Pozdrawiam serdecznie.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Jak ja lubię jak się użeracie między sobą:) Trzymajcie tak dalej i pamiętajcie: nie ważne komu ale należy dosrać:))

KOSMOS - nie wiem gdzie ludzie slyszeli o takoch cenach - 2000 zl/m.. Dokladnie w miesiacu styczniu 06 r moi znajomi kupili mieszkanie na ul. Slowackiego 10, IV pietro 49 m (2pokoje, kuchnia - po remoncie) za kwote 62500 zł. Trudno uwierzyc w te ceny. Byc moze sprzedajacym nie zalezy na tym, aby sprzedac te mieszkania. Nie spiesza sie i czekaja na "okazje", moze trafi sie ktos "napalony".

rudy błazen z druhem

albo na przykład na MARSIE!!!!! bo chyba nie w standardzie, tego NAWET NAJGŁUPSZA OPCJA NIE przewiduje!!!!!! Może was to śmieszy, ale NARÓD JEST zmęczony i parówkowym skrytozercom mówimy zdecydowane NIE!!!!! sam się zastanów, a nie mnie całujesz!!!!

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

no i to niejednokrotne nocne ujadanie psów, też nic miłego

buahaha nie nooo...
chyba będę tu częściej zaglądała ;D

a moze to Marcinkiewicz ?

(........)

Re: Nowy CUD Tuska- \"gierk�wka\" p�atna

Jak bys chcial wiedzie to paradise wlasnie schodzi na psy laguje itd, ja wszystkim nowym graczom albo tym co chca zaczac przygode z ta gra polecam polski serwer.

http://existence.oz.pl/

Proponuję Gwiazdorowi zasięgnięcie porady specjalisty od wizerunku.

Pospolita twarz, pospolita żeby nie powiedzieć prostacka artykulacja, marna prezencja i tanie chwyty marketingowe.

dziekowa bartek o to mi chodzilo :)

hehe! No nie wiem czy on sie odcina od sledziowa!
U nas stadionu nie bedzie chyba ze sie zadluzymy i zmodernizujemy w 100% na swoj koszt! :/

Jest w Łomży sklep na St.Rynku DB-tronic czy coś takiego radia MP3 po 250zł super cena tylko marka sprzętu lipa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org