Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Polska zakupi nieetyczną szczepionkę przeciwko COVID-19? |
bo życie jest pojeba,ne prosze ciebie... :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Polska zakupi nieetyczną szczepionkę przeciwko COVID-19? |
green mnie tatuaż źle sie kojarzy
|
|
to co z tym spotkaniem?
|
|
Kolega aspartamu benzoesan sodu http://pl.wikipedia.org/wiki/Benzoesan_sodu
|
|
ha ha ha ah jeszcze raz ci napisze bo słuchac to może potrafisz ale czytać ze zrozumieniem nie. Wisi mnie i to powiewa co ty i inni sobie w swych zakutych intelektulanie głowkach myslicie. Jak masz ochote to mozesz mnie polatać i tyle. A twoje pojmowanie dobrej muzyki jest na poziomie disco polo czy wyjacego rapu. Odnosnie tej polemiki ze mną to ja cię nie prosiłem o opinię widac ostro cię **** swedzi ,że wszedzie ja wstawiasz.
|
|
RQ123456 jaki kierunek?:)
|
|
podaj e-maila poradze ci cos ale nie tu
|
|
ona91 to ja już wiem ile masz lat szkoda że nie jestem w Twym wieku już żałuje.. Król mistrz on to wymyślił ten gatunek muzy na bank by nie powstał zespół Pendulum czy Chase & Status. No to niech polecą rytmy z karaibów http://www.youtube.com/watch?v=x8u7MNG-ug8 A prodiże to juz odrebna historia oni wymyślili gatunek RAVE ona91 Pozdrawiam mimo że się nie znamy daże Ciebie wielko sympatio;-)
|
|
rysiu:) Nie nauczyli ciebie kultury ani rodzice a w tym gimnazjum :) Jesteś jak ten piesek bez szkolenia :) Czyli zwyczajny kundelek:) To prawda że jedni maja 15 lat a myslą jak 30latkowie a drudzy 30 i myslą jak 15latkowie :) Tylko że tobie w mysleniu do tych 30 brakuje co najmniej 20 :):):) Chcesz poszpanować ? To poczekaj jeszcze 2 lata i zrób sobie prawdziwy tatoo:) A póki co, to pobaw się plakatówkami :):):):):) Omania :) Coś dla siebie to robią dorośli a nie szczyle :) Szczyle typu ryś malują 2tygodniowe obrazki dla szpanu :):) Anatol M.
|
|
Siemano odezwij się na priv bo bardzo chciałbym z tobą pogadać.Mam ten sam problem tylko jestem po drugiej stronie.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |