Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
proponował mi seks oralny. |
Klata plecy barki, klata plecy barki, a nogi jak zapałkI!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: proponował mi seks oralny. |
hi hi http://www.youtube.com/watch?v=EE5FiCJ4vow&feature=player_embedded#! Borys-50
|
|
Witam, jadę w niedzielę 12 sierpnia około 12 - 13 przez Olsztyn chętnych zabiorę. Info pod numerem 500817865 lub mila_allegrowiczka@wp.pl rudy błazen z druhem
|
|
najlepiej żeby piesek nie był z chodowi . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dlaczego lepiej żeby nie był z hodowli? Wolisz zapłacić 20 złotych mniej i mieć pieska z niewiadomego pochodzenia,bez szczepień,rodowodu.Popierasz tym sposobem pseudohodowle. Pies czy kot rasowy bez rodowodu=to bezrasowiec. Koszt rodowodu to tylko 20zł,nie daj się oszukać,że cena z rodowodem będzie dużo wyższa. Anatol M.
|
|
Witam wie ktoś czy ma ktoś do sprzedania sukę rasy labrador w Łomży lub w okolicy????
|
|
Wyrazy współczucia dla rodziny.. A co do Poradnii Alergologicznej to jest jeszcze na ul.Sybiraków w Alfie
|
|
.
|
|
Kopara opadła???
|
|
|
he he, niby tak
|
|
a mi się wcale ona nie podoba.Są ludzie którzy potrafią dużo lepiej śpiewać,tylko nie każdy może się wybić;-/
|
|
Popieram belfra ! Jestem zdegustowany takim zachowaniem i nie napisze nic bo nic dobrego o tym czynie bym nie napisał.
|
|
Też polecam Panią Monikę.
|
|
Mogę Cię tam zawieźć Twoim samochodem, a potem odebrać, w międzyczasie opiekując się wehikułem, tak żeby nie płacić za parking. Albo zawieźć i odebrać swoim samochodem, jeśli dobrze zapłacisz :)
|
|
Z pracą w Łomży jest ciężko, sama szukam od pół roku. Na ,,castingi'' przychodzi po kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt osób na jedno miejsce pracy. Życzę ci powodzenia
|
|
Niestety zgadzam się częściowo z założycielem tematu. No nie oszukujmy się, czemu ona ma trenować osoby, które podejrzewam mają lepsze przygotowanie wokalne? Bo jest rozpoznawalna? Będzie walczyła w programie np. z Betą Kozidrak. I gdzie tu sens i logika się pytam? Tak wybiła się i tego jej gratuluję. Ale no kto słyszał ją w Opolu czy innych koncertach ten wie, że nie śpiewa ona rewelacyjnie. Pierwszy raz zwalili wszyscy na winę na stres, drugi raz na coś innego, a teraz czemu nie śpiewa nadal poprawnie? Nie jestem wielkim znawcą muzyki, ale kurna słychać chyba, że fałszuje. Jej piosenki w radio brzmią nieźle, bo wszystko jest hmm "ulepszone". Jednak mimo wszytko cieszę się, że o naszej Łomży będzie głośno. I zapewne będę oglądała ten program i gdzieś tam w środku będę za Julą i jej ekipą. W sumie to oni będę śpiewać, a nie ona.
|
|
Witam, znalazlem na facebooku konto : www.facebook.com/Strefarysunku Jak skontaktowac sie z tą osobą najszybciej ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |