Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głos lekarzy - list otwarty |
Ludzie jego rodzina właśnie płacze nad jego trumną, jutro pogrzeb a Wy go wyzywacie, ubliżacie mu? Daj Boże żeby nikt z Waszej rodziny czegoś takiego nie zrobił. Zastanówcie się nad sobą i nad tym co piszecie. Może i jest i sporo racji w tym co piszecie, ale to nie znaczy, że możecie przysparzać dodatkowych cierpień jego rodzinie, bo tylko ona w tym momencie cierpi, on już tego nie naprawi, ani nie wyciągnie z tego żadnych wniosków.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głos lekarzy - list otwarty |
myślałem że to mnie sie tylko nie udało :-)
|
|
bohaterka , pokaż nam jak to sie robi :-)
|
|
|
Klara25 i znana17. Każdy ma prawo do wypowiadania się na tym forum. Ja nie oceniam tego człowieka, bo on już za swój błąd zapłacił. Szkoda rodziny i tyle. Składam im kondolencje. Powyższa sytuacja tylko obrazuje jak kruchy jest człowiek i jak jeden błąd rzutuje na jego życie oraz innych ludzi. Życzę by takich błędów i sytuacji było jak najmniej. Tylko, że to zależy już od nas samych i od tego czy umiemy uczyć się na błędach własnych i wyciągać wnioski z błędów innych ludzi.
|
|
kukulka ciekawe tak jak to napisal kowalski czy chcielibyscie zeby tak o kimś z Waszej rodziny pisali na forum, pierw postawcie się sami w tej sytuacji a potem przemyślcie zanim coś napiszecie! Sprawa Was nie dotyczy więc trochę przyzwoitości! Błędy błędami, każdy jest kowalem swojego losu, tylko tak jak pisałam wcześniej uszanujcie rodzinę...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |