Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy słowa \"zakaz pedałowania\" nawołują do nienawiści ?? |
weterynarz, ale pewnie będzie trzeba zapłacić. a do schroniska to po prostu trzeba go zawieść, jak masz czym...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy słowa \\\"zakaz pedałowania\\\" nawołują do nienawiści ?? |
Do schroniska jak już się dodzwonisz, albo do weterynarza. Ale szczerze wątpię czy w schronisku go przyjmą. Moja koleżanka kiedyś oddała małe jeżyki do Muzeum Przyrody w Drozdowie, Oni tam się chyba zajmują jerzykami (ptakami) i się nie dogadali co do gatunku, ale w efekcie przyjęli te jeże, więc może i gołębiem się zajmą.
|
|
Do odstrzału!
|
|
Gołębie mają gody i pewnie się pobił z innym. Sam odleci jak będzie na to gotowy. Zero stresu.
|
|
uszanujcie to, że zmarł człowiek, uszanujcie, ze jego rodzina i znajomi są pogrążeni w żałobie
|
|
numer samochodu jest przypisany pod konkretną osobę, nie trzeba wyzywać kogoś z nazwiska żeby kogoś obrazić, itd.... pa
|
|
wie ktoś może gdzie bd koncert Mroza dnia 24.08 w Łomży ? "Trasa koncertowa trwa, serdecznie zapraszam: 11.08 - Sopot 17.08 - Piła 24.08 - Łomża 25.08 - Sopot, Opera Leśna - występ dla TV POLSAT 26.08 - Ścinawa 01.09 - Warszawa (ok. 17) 01.09 - Bydgoszcz (ok. 19:30) 08.09 - Kutno Widzimy się! :) "
|
|
Do kogos kto lubi z golebii rosolek.
|
|
Dobrze ja na miesiąc nie bralem na tydzień mi wystarczyło a potrzebna mi była kasa nikogo prosić nie musiałem a dostałem ile potrzebowałem.I Ja byłem zadowolony i on pewnie też:) urbi et orbi !
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=EE5FiCJ4vow&feature=player_embedded#!
|
|
ryba22 z tego co wiem to Ty chyba tez studiujesz w PWSIP:)
|
|
ryba22 z tego co wiem to Ty chyba tez studiujesz w PWSIP:) Słabo nikt się nie zgłasza...
|
|
to straszne [*] brak słow
|
|
Znana17, jestem ciekaw, czy tak samo byś się o tym człowieku wypowiadała, gdyby zabił samochodem kogoś z Twojej rodziny. Człowiekiem może był i dobrym, ale nie zmienia to faktu, że spowodował swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem tragiczny wypadek. Zawsze powtarzam, że samochód to nie jest zabawka i trzeba brać pod uwagę to, że jest się odpowiedzialnym za życie ludzi. A niestety wielu kierowców przecenia swoje możliwości, bo uważają się za nieśmiertelnych i zawsze uda im się wykonać manewr. Trzeba mieć oczy dookoła głowy i przewidywać wydarzenia. Ruch jest duży, a uczestników ruchu bardzo wielu. Tragedia dotknęła dwie rodziny i to jest najgorsze. Szerokiej drogi i rozwagi.
|
|
A mi się wydaje, że antyramę można kupić u każdego fotografa :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |