środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przerażające dane polskiej policji. Pandemia sprzyja aktywności pedofilów w sieci

a jesli mam w karcie ciazy wskazanie do cesarskiego ciecia to potrzebuje jeszcze cos jakies zaswiadczenie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przerażające dane polskiej policji. Pandemia sprzyja aktywności pedofilów w sieci

Zmarł na zawał serca

Re: Przerażające dane polskiej policji. Pandemia sprzyja aktywności pedofilów w sieci

jantar5555, skoro to osoba publiczna o której pisze się w prasie, to temat jak najbardziej nadaje się na forum gnoju...

Gdzie mogę zgłosić chorego gołębia ? Jest u mnie na osiedlu niechce za bardzo jeść i chyba ma coś z łapką i skrzydłem. Próbowałam się dodzwonić do schroniska ale nikt nie odbiera .

rudy błazen z druhem

najlepiej zadzwoń pod 112 lub 997 napewno pomogą

ja proponuje tym ktorzy zabraniaja mnie zdejmowac koszule gdzie chce aby cofneli sie do średniowiecza tam w tym okresie własnie narodziła się ta pogarda i odraza do własnej cielestości i ciała człowieka. To sredniowiecze okryło szczelnie ciałao człowieka na lata zamykając go w wiezieniu. Widac teraz mamy na tej samej fali sredniowiowieczne teskonty. Nie pochwalam abu w miejscach wymagajacych odpowiedniej etykiety odkrywano wszystko co sie da ale bez specjalnej histeri w innych miejsccach. Jezeli eksponowanie golizny nie jest przestepstwem czy wykroczeniem to kij ci do tego jak kto woli chodzic. Nie masz przyjemnosci na to patrzec to n ie patrz.

Milton

CoffeeTime to była ironia - tak jak twoja żeby za grabie łapać.. o artykułach to mi nie pisz bo wiem co i jak, spokojnie. Piszesz że gość mógłby mieć podstawę do wytoczenia sprawy..a niby o co..? nazwiskiem tu się pisze albo foty wstaiwa..? nie siej paniki bo i tak nikt się tu nie boi :) Niech sprawy wytaczają polowa łomży bo chodzi bez koszul :D W tym mój wujek - nawet teraz poszedł po piwko do sklepu bez koszuli :D

Hm.... Troszkę szkoda Saguaro..... mój już niestety nie łapie się w tym przedziale wiekowym.... ale temat jak najbardziej ciekawy... a co na to inni zwolennicy piesków???

aha.. a jeśli jest problem ze słuchem i jest wskazanie na cesarkę to tak samo tak??

urbi et orbi !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org