Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Abp Sławoj Leszek Głódź z dwiema emeryturami. Łącznie nawet ponad 20 tys. zł |
kalam thz za wyjaśnienie :) ***** ***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Abp Sławoj Leszek Głódź z dwiema emeryturami. Łącznie nawet ponad 20 tys. zł |
Pijagin-wszystko wytlumaczy podchodzi do pacjenta jak do bliskiego znajomego, wesoly i dokladny przede wszystkim, ale przyjmuje prywatnie
|
|
Re: Abp Sławoj Leszek Głódź z dwiema emeryturami. Łącznie nawet ponad 20 tys. zł |
chodzilam do niego w ciazy zaraz po tym jak zrezygnowalam ze skretka bo mowil 2 slowa i koniec wizyty i zdanowicza ktory od razu obstawial ze ciaza nie przetrwa a przetrwala i ma teraz 1,5 roku ;-)
|
|
nie polecam skretka. Polecam nizika,pijagina lub pania załeska dla mnie sa najlepsi
|
|
Może nie trzeba aż za granicę, może wystarczy do Polski A?
|
|
w sklepie fryzjersko-kosmetycznym na ul. krotkiej
|
|
PIP? Bzdura. Była kontrola na początku roku w zakładzie samochodowym, gdzie zaproponowano kontrolującemu, za ukrycie prawdy, naprawę jego samochodu. Tak się stało. No i ubaw po pachy dla innych właścicieli! Robota na czarno? Normalka> Dużo bałaganu robią mieszkający gdzieś tam po kontach chłopki: pracują na czarno, aby nie potracić dotacji na hektary tym samym demoralizując pracodawców i odbierając chleb łomżanom. Bo Sfagrof tu i ówdzie mają. PUP? Nie zdaje egzaminu. To "firma", ograniczająca swoją działlność tylko do przystawiania pieczątek, ale skoro tam pracują właściwie tylko dwie rodziny ...Resztę łtwo się domyśleć.
|
|
Pisałem niedawno, że jak ktoś będzie chciał mieć normalną pracę to będzie musiał wyjechać na zachód.
|
|
ja mam 2 na sprzedaż:) facmen
|
|
Skoro już wyrażamy tutaj życzenia, to ja pragnę powiadomić, że przyjmę samochód. Wystarczy, że będzie jeździł, może nie mieć żadnych bajerów :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |