Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lokajów się nie żegna |
Jaki pan, ....taki kram.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lokajów się nie żegna |
należy się cieszyć srebrem
|
|
...wcześniej nic o tym nie wiedział, a teraz wymiar sprawiedliwości się zajmie podwładnym... ...wszystko w porządku... ...dyrektora ma interesować czy kotś nie żyje w konkubinacie, albo ma dzieci z "lewego" łoża.... a moze powinien jeszcze sprawdzać czy nie je kiełbasy w piątek...? apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Ten pan dyrektor to powinien stracic posade jak uwaza, ze pedofilia to sprawa osobista.
|
|
ostatnio jest ok. mam 512 Kb/s, ale zawsze jest troszkie ponad i od 24-tej do 6-tej ponad 1 Mb/s
|
|
Bujakasza : byly dwie konferencje prasowe. Na pierwszej PO (jeszcze przed medalem) mowili ze ze to wina rzadu ze nie ma medalu; na drugiej PiSowskiej juz po medalu mowili ze PO skreslili juz Polakow i ze rzad sie spisal!
|
|
Przepraszam ,jeśli kogoś obraziłem,mógłbym winę za to zrzucic np. na swoje dzieci albo na coś tam innego..ok.przepraszam
|
|
Kefas Wypowiedź dyrektora, że jest to sprawa "osobista lekarza", dowodzi, że nie widzi on przeciwskazań do jego dalszego zatrudnienia, mimo nawet wyroku skazującego. Zgroza! Dalej. Jeśli, "szef" instytucji nie wie o tym, że pije się prawie oficjalnie gorzałę w jego firmie, że lekarze w stanie po spożyciu udzielają porad medycznych, to ja pytam: odpowiedni to człowiek na to stanowisko?
|
|
ale zjeb i jeszcze ten język brzmiący jak by pies szczekał
|
|
Braaaaaaawoooooo !! Niesamowicie to przeżywałem. Oglądałem ten wyczyn na żywo w Eurosporcie. Były emocje.
|
|
Zawsze wiedzialem ze do naszego szpitala to strach nawet z grypa przyjsc a juz nie mowiac o jakiejs operacji lepij juz zabulic w jakiejs klinice, a porzyc. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Ale,jeżeli jesteś już zdecydowany na kredyt i nie obędziesz się bez niego to najatrakcyjniejszy dostaniesz w PKO BP na ul.Niemcewicza 4. waldek27
|
|
Żeby korzystać u nich z netu trzeba mieć mocne nerwy i dużó cierpliwości. Obiecane przepustowości, owszem są. Ale ciągle coś im szwankuje, zwłaszcza w godzinach wieczornych. Raz wkurzuli mnie dokładnie, jak czekałem na naprawę coś około 10 dni, a oni twierdzili, że tylko 2. Kilka razy czekałem po 2, 3 dni. Nigdy nie chcieli dać upustu z tytułu przerw. Straciłem przez nich wiele nerwów. Pani w biurze jest najlepszą specjalistką od wykręcania się sianem w imieniu firmy (szef powinien to docenić). Pan Robert obiecuje zawsze złote góry. Rozwiązałem z nimi umowę parę miesięcy temu i bardzo się cieszę. Znam osoby które nadal szarpią się z tą firmą, tracąc nerwy.
|
|
waldek27 już wiemy że opanowałeś trudną sztuke kopiowania i wklejania. Idz się teraz pobawic do innej piaskownicy.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |