Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy i jak ambasadorzy Niemiec, Rosji, Izraela pogratuluwali prezydentowi Polski yniku wybnorczego? |
ty pewnie prawa jazdy nie masz to masz i czym zabłysnąc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy i jak ambasadorzy Niemiec, Rosji, Izraela pogratuluwali prezydentowi Polski yniku wybnorczego? |
dziwne, to skoro jestes taki doswiadczony, to nie zauwazasz tam zakazu, szczegolnie w miejscu dla rowerzystow? po drugie nie wiesz ile miejsca nalezy zostawic dla przechodniow? po 3 ja wole przejsc i 100m jesli tak trzeba zaparkowac, aby prawidlowo oraz miec spokojna glowe ze nikt mnie nie wyklina
|
|
Re: czy i jak ambasadorzy Niemiec, Rosji, Izraela pogratuluwali prezydentowi Polski yniku wybnorczego? |
km, sorry pomyliłem się, chodziło o to że przykoszarowa ma być remontowana, jest to już zaklepane, więc bez podniet.
|
|
Sunia jest jeszcze w schronisku?
|
|
Jak zwykle dużo szumu o nic... Zawadzka od dłuższego czasu nie nadaje się do jazdy i w końcu zostanie wyremontowana ale jak zwykle znajdzie się ktoś kto się będzie czepiał do wszystkiego... ahhh Polaczki...
|
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |