środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wspólne cechy Unii Europejskiej i Związku Socjalistycznych Republik Radzieckich

Antysemitex uważaj żeby Ciebie nie zjedli ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wspólne cechy Unii Europejskiej i Związku Socjalistycznych Republik Radzieckich

Kefas, Oczywiście,że ludzie umierają z czystofizycznych, biologicznych pobudek. Zgadzam się,że choroby sa powodowane wirusami, bakteriami, błędami w kodzie genetycznym. Ale jak pewnie wiesz, np. błędy genetyczne to patologia. Skoro są błędami - nie są zgodne z doskonałym planem stworzenia człowieka. Ja wiem (bo tak mówi Pismo świete) że Bóg stworzył człowieka doskonale - bo każde Boże dzięło jest doskonałę i wszystko co dobre pochodzi od Boga. Czyli to nie Bóg stworzył te błędy (bo On jest nieomylny) . A jesli nie Bóg to kto...? I tak jest z każdą chorobą. Jezus kiedy uzdrawiał nie pytał się choroby "czy powstałaś może z przyczyny jakiegoś wirusa?" Nie, Jezus widząc chorego, wyrzucał z niego chorobę, gromił gorączkę, kazał bezwładnym nogom chodzić.. Jezusa nie interesowało to,czym spowodowana jest choroba. Jezus wiedział,że ta choroba nie jest według doskonałego planu Jego Ojca - więc ją wyrzucał :)
A to przykład: "A oto była tam koieta, od osiemnastu lat cierpiąca, pochylona tak, z zupłnie nie mogła się wyprostować. A Jezus, ujrzawszy ją, przywołał ją i rzekł do niej: Kobieto, uwolniona jesteś od choroby swojej. I położył na nią ręce; zaraz wyprostowała się i chwaliła Boga.( ...) Odpowiedział Pan: (...) A czy tej córki Abrahama, którą SZATAN ZWIAZAŁ już od osiemnastu lat, nie należało rozwiązać, od tych pęt .. " Ew. Łukasza 13, 10-17
Jezus konkretnie wskazał,że ta choroba (prawdopodobnie garb, czy jakieś inne skrzywienie kręgosłupa) było dane od diabła.

Re: Wspólne cechy Unii Europejskiej i Związku Socjalistycznych Republik Radzieckich

Moze da ktoś swój 1% na nasze schronisko ?

Uwaga!!! nabity :)))))

Małysz w sejmie ? a tym bardziej posłem PiS ?

bigi2004

Podatki podatki płacisz podatki jak nie zaplacisz to idziesz za kratki

rudy błazen z druhem

Maciek,
Nie każdy ma czas wertować tematy wzdłuż i wszerz. Ludzie pracują przeca...:)

A czego tu sie bać ?

bigi2004

No to ja jestem "z innego stada" , bez pasterza, kija i psów pasterskich, bez ogrodzenia pod napięciem, nie jestem dojony, strzyżony i nikt z mojej skóry kapci szyć sobie nie będzie!

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Ryskago: najbardziej bezsensowne jest to, że w wojnach ginie wielu ludzi, którzy z pewnymi ideami, celami jakiegoś przywódcy czy pewnej grupy nie mają i nie chcą mieć nic wspólnego.
Jestem w stanie zrozumieć, że giną żołnierze - cóż, przykre, ale wybierając taki zawód musieli się z tym liczyć... Ale nie cywile! Czemu prawo konfliktów zbrojnych tyle razy pozostało tylko martwą literą?:(

Re: Wspólne cechy Unii Europejskiej i Związku Socjalistycznych Republik Radzieck

Racja Ptysiu, nie ma. Ale niektórzy by chyba chcieli mieć same swoje klony wokół siebie. Okropne, nie?
Ja rozumiem, że jak się boją to siedzą w Łomży i się gdzie indziej nie pchają. Ale czemu zabronić innym przyjeżdżać do nas. Skoro Łomża taka fajna, to czemu jej nie pokazać innym? Niech też zobaczą.
Nie można z góry zakładać, że ze studentami z Bangladeszu będą same problemy. Byłabym w stanie zrozumieć obawy, gdyby mieli tu oni przyjechać wielką grupą i na stałe. Widząc, co się dzieje w Zachodniej Europie, moglibyśmy się wtedy zastanawiać, czy u nas nie będzie powtórki z rozrywki. Ale ich ma przyjechać stosunkowo niewielu, i tylko na studia. Pisałam juz o tym, ale powtórzę się raz jeszcze: edukacja to najlepsza pomoc, jaką możemy udzielić ludziom nie tylko z Bangladeszu, ale i z wielu innych krajów. Więc należy wykorzystać tę możliwość.

Pocieszające jest to, że inni płacą więcej.
--===--
W Piątnicy za grunty przeznaczone pod działalność gospodarczą zapłacisz 2 grosze od metra kwadratowego więcej niż w Łomży. W Gminie Łomża o grosz więcej. Niby mało. Ale jak się ma 10.000m2 to różnica jest spora.
--===--
W Piątnicy zapłacisz 90 groszy mniej za m2 lokalu przeznaczonego pod działalność gospodarczą niż w Łomży. Ale w Gminie Łomża jest drożej niż w Łomży o 60 groszy i aż o 1,50zł drożej niż w Piątnicy.
--===--
Jeżeli w Łomży wybudujesz zakład produkcyjny i zatrudnisz ludzi, to możesz otrzymać nawet dwa lata zwolnienia z podatku od nieruchomości. W Piątnicy i gminie Łomża takich zwolnień nie ma. W rok od skończenia inwestycji nie musisz płacić podatku od nieruchomości.
--===--
W Piątnicy najmniej zapłacisz za działkę mieszkalną. O 2 grosze więcej w gminie Łomża i o 3 grosze więcej w Łomży. Ale będąc mieszkańcem miasta taniej jeździsz po mieście autobusem. Bilety poza granica miasta są o wiele droższe.
--===--
Chcesz handlować materiałem siewnym? W Łomży najtaniej. W gminie Łomża 8 groszy drożej od m2,a w Piątnicy aż o 46 groszy drożej.
--===--
Ośrodek zdrowia lub gabinet lekarski najtaniej prowadzić w gminie Łomża. W Łomży tylko 5 groszy drożej od m2, ale w Piątnicy aż o 11 groszy drożej od m2.
--===--
Oczywiście za gospodarstwa rolne, ciągniki rolne i przyczepy wszędzie płaci się inaczej.
--===---
Samochodów ciężarowych, ciągników siodłowych, przyczep i autobusów broń Panie Boże nie rejestruj w Piątnicy. Możesz zapłacić nawet do dwóch razy więcej niż w Łomży, czy gminie Łomża.
--===--
Licencję na Taxi o wiele taniej zrobić w mieście niż w powiecie (Gm. Łomża i Gm. Piątnica).

Źródło LEX – przepisy prawa miejscowego.

rudy błazen z druhem

Re: Wspólne cechy Unii Europejskiej i Związku Socjalistycznych Republik Radzieck

I tak trzymaj.

Pozdrowienia.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Zbychu, Biblia jest natchniona a zawarte w niej słowa są prawdziwe. Skąd to wiem? Stąd, że jest skuteczna. Np. jeśli jest napisane, że nowymi językami mówić będą i ja np. mówię to świadczy o jej skuteczności. Jeśli w oparciu o wzór biblijny modlę się o czyjeś uzdrowienie z nałożeniem rąk na tą osobę i ona po chwili zdrowieje to dowodzi to skuteczności Pisma Świetego, w którym jest to zapisane.
Kler nie tyle odrzucił pewne księgi ile dokonali tego ewangeliczni chrześcijanie w pierwszych iekach chrześcijaństwa. Postępowania kleru bronić nie zamierzam, bo jestem protestantem. Jest wiele ksiąg nienatchnionych np. księga Mormona, od nazwy której wzięła się potężna frakcja funkcjonująca głównie w USA. Co do świadków J. to mają oni centralny wykład Biblii przedstawiany w Strażnicy, który tak przy okazji zmienia sie co kilka lat - więc nie warto im wierzyć.
Też się zgadzam z Tobą co do tego, że nikt nie ma prawa do autorytarnej wykładni Biblii, ani Watykan, ani żadna Strażnica. Wiesz, Biblię można zrozumieć jeśli jest się ochrzczonym Duchem Świetym i On mieszka w Tobie - wtedy On Ci wyjaśnia i tłumaczy. Jeśli chcesz to moze poszukać gdzie jest to napisane i wyjaśnić, ale później. Napisz tylko, czy chcesz. Nie sposób też się z Tobą nie zgodzić, że niepotrzebne jest to całe straszenie piekłem i diabłami. Oczywiście to istnieje, ale ważniejszy jest Jezus i jego miłośc do nas oraz to, że On może zmienić nasze życie. Ale wiele rzeczy w tym, co głoszą księża jest niebiblijne. Oczywiście co bardziej charyzmatyczni księża uczą wielu biblijnych rzeczy, absolutnie nie chcę nikogo krytykować.
A może Bóg chce tylko, aby ludzie się kochali i cieszyli darem życia? - zgadzam się, On tego chce. Inaczej nie tworzyłby świata - przecież On w niebie ma lepsze rzeczy.
Czemu dyskusja jest jałowa? Według mnie jest miła, ja lubię rozmawiać o Jezusie. Nie dyskutujemy przecież o przekonaniach, tylko o Biblii - nie podaję własnych cytatów tylko te z PŚ. Też nie czytam kościelnych wypocin, tylko przeróżne rzeczy.
Pozdrawiam serdecznie

Zbych

Ale czym oni sie różnią ?
gudrid:
zauważ moze inni sie boja bo co bo oni są lepsi inaczej sie ubierajainaczej żyja maja inny kolor skóry ?

Bóg jest doskonały, toteż przypisuje Mu się wszystkie cechy naj...
Jest wszechmocny, najmądrzejszy, najwyższym dobrem, wszechwiedzący, wszechmogący... Skoro tak, to dlaczego stwarzał człowieka, wiedząc co ów w przyszłości będzie wyrabiał?? Tak, tak, wolna wola tratatata... Wszyscy wiemy, że nasza wola jest ograniczona czynnikami zewnętrznymi i to mocno!

Aha! I ciekawi mnie jedno, czy znane są przypadki takiego uzdrowienia (czy to przez Jezusa, czy przez innych), że ucięta ręka odrasta sobie..?

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Jeśli nie kpisz, to przepraszam- źle oceniłam Twoje intencje. Kiedy mówię o uzdrowieniach podczas modlitwy, to nie mam na myśli "nie do końca poznanych mozliwości organizmu ludzkiego" . Ja mowię o cudach, które dzieją się poprzez moc Jezusa - nie ludzką moc. Tak, słyszałam o przypadkach kiedy odrastają kończyny, ale nie pamiętam już dokładnie gdzie i kiedy to było. Za to kilka lat temu w jednym ze szczecinskich kosciołów (wiem bo mam tam przyjaciela) wierzący modlili się za osobę, która miała jedną rękę dłuższą a drugą krótszą. Ręka wydłużyła się na ich oczach. Takie rzeczy dzieją się wszędzie, obejrzyj sobie nagrania z modlitw prowadzonych przez Benny Hinna (to taki protestancki pastor) Na każdym z jego nabożeństw ludzie wstają z wózków. U mnie w kościele również miejiśmy już niejedno uzdrowienie z raka, z niepłodności, ślepoty (na wszystko są potwierdzenia lekarskie)

Wiesz, od dnia kiedy osobiście poznałam jak cudowny, dobry i wspaniały jest Jezus, ze On jest prawdziwym, zyjącym Bogiem - nie straszna mi arena pełna lwów.
Chrzescijanie, którzy poznali Jezusa wiedzą,że lepiej jest zginąć dla Niego niż żyć bez Niego. Obecnie setki chrześcijan giną za wiarę (np. w Chinach) i to w bardziej okrutny sposób niż arena z lwami. Skoro zdobywają się na to,żnaczy,że Boża moc jest silniejsza niż chęc obrony własnego życia. Czyli "coś" w tym jest.

To mówisz że dzięki modlitwie możliwe jest wydłużenie.... ręki ?

dzięki modlitwie do Jezusa -tak

a wiecie że dziewczyne wyrzucili a chłopak dalej uczy się w 3LO/?????????

no i....

Po co odgrzebujesz temat , tak juz by dawno wszyscy zapomnieli!

1. Jezioro Leman przy zachodzie słońca.
2. Kilimandżaro z oddali, a potem z bliska.
3. Ziemię z Księżyca.

Jeżeli chodzi o ten rok 1% przekazuje jako ojciec dla 4 Łomżyńskiej Drużyny Harcerskiej PANTEON.

http://panteon.4lomza.pl/

1. Piramidy w Peru i Meksyku
2. Dubrovnik
3. Giertycha, Leppera i J. Kaczyńskiego jako byłych polityków, bez szans na dalszą karierę

ODNOSZĘ WRAŻENIE ŻE DOBRZE ZNASZ AGNIESZKĘ. JA JESTEM CAŁYM SERCEM Z NIĄ, CHOCIAŻ JEJ NIE ZNAM.

Czy chcesz zginąć za Izrael? A kto chce zgninąć za np. Niemcy, oni są w NATO. A Izralel narazie nie jest i myśle że nie bedzie dopuki ma swojego protektora i obrońce USA.

Łomżaaaa - a powiedz szczerze dlaczego nie dziala forum na elomza?????????? "prawdziwa cnota krytki się nie boi"

rudy błazen z druhem

Potrzeby ludzkie są różne. Jednym do życia potrzebne jest jedzenie i picie, innym jedzenie, picie i bzykanie. Jeszcze inni nie obejdą się bez polityki albo codziennego przeliczania pieniędzy z tacy.
Dla pewnego sortu ludzi do szczęścia niezbędne jest gusło. I trzeba to uszanować. I JA WAM NIE ZABRANIAM mówić językami, chodzić po wodzie i wyganiać złe duchy. Na zdrowie! Nie wymagajcie jednak ode mnie, bym to zrozumiał i naśladował, bo przypuszczam, że takoż czyniący sami siebie nie bardzo rozumieją.
Ale na tamtym świecie liczy się przecież wiara, a nie rozum, więc to akurat rozumiem.

Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Jeśli jeszcze nie zwariowałeś, to znaczy, ze jesteś niedoinformowany .

Nie krepuj się. Szkoda sznurka.

waldek27

Zamiast na dyskotekę uczyć się, wiadomości zdobywać.

Ja chcę do Ameryki

Znajdziesz tu prawomocny formularz, czekający aż go wypełnisz i prześlesz do kogo tylko zechcesz, wzywając go do krematorium...

Zarząd Pieców Krematoryjnych Stalowa Wola, dnia .............
Oddział Osób Zbytecznych
Stalowa Wola
ul. Ofiar Katynia 13/56 Ob. ...................................
zawodu:.............................

W związku z tym, że obywatel osiągnął już odpowiedni wiek i wypił już maksymalną ilość
alkoholu przeznaczonego dla notorycznego pijaka, wskutek czego stał się zbyteczny dla
społeczeństwa i uciążliwy dla rodziny. W myśl ustawy o Likwidacji
Zużytych Alkoholików, art.129 z dnia 31.09.91 r., pkt.4 & 77 obywatel winien stawić się
dnia .............. w w/w krematorium przy piecu nr.15 w celu kremacji.
W przypadku nie stawienia się we wskazanym miejscu w w/w terminie obywatel zostanie tam
doprowadzony pod eskortą policji.

Używanie alkoholu przed sproszkowaniem surowo zabronione.

Obywatel powinien:
- dokładnie umyć się przed likwidacją.
- zabrać dowód osobisty.
- zabrać wiązkę drewna (suchego).
- zabrać trochę koksu lub innego materiału łatwopalnego (może być ropa lub benzyna)
- zabrać ze sobą puszkę hermetycznie zamykaną - na popiół, który zostanie przesłany rodzinie.
- wpłacić na nasze konto (Z.P.K PKO IX O/KATOWICE, 1233-314876-685) - należność za węgiel
w wysokości 100 zł + VAT i koszty manipulacyjne.
- pożegnać się z rodziną i przyjaciółmi. - pożegnać się z kolegami pijakami (czeka ich to samo).

Wezwanie należy traktować z powagą.Wskazane jest przygotowanie duchowe do przyśpieszonego
zejścia z tego świata. Nasze działanie jest podyktowane chęcią uchronienia polskiego
społeczeństwa od zgubnego wpływu osób nadużywających alkohol, których umysły nie są już
w stanie normalnie funkcjonować. Jest to również sposób na uregulowanie przyrostu naturalnego
i wyeliminowanie jednostek bezwartościowych i zniszczonych fizycznie z grupy ludzi silnych,
zdrowych i twórczych intelektualnie. Operacja zostanie przeprowadzona bez najmniejszego
rozgłosu przy całkowitym znieczuleniu oraz bez uszczerbku dla dobrego imienia rodziny.

Z przykrością zawiadamiamy, że od powyższej decyzji nie ma odwołania. Nie ma tez możliwości
rehabilitacji, ani powrotu do normalnego życia

Zawiadomienie otrzymują:
- Kierownik Oddziału Osób Zbytecznych
- adresat ........................
- Z.P.K.

waldek27

Ryskago,
wielu wierzących robi różne rzeczy dla potrzebujących. Są to zarówno materialne (np. mój kolega z warszawskiego kościoła pracuje z kloszardami z dworców i narkomanami, a kolega z białostockiego koscioła rozdaje paczki wśród ubogich ludzi) ale także niewidzialne np. modlitwy o uzdrowienie itp. A to, że tego nie widać - no cóż, Ci, do których pomoc trafia to widzą. Dla szerokich mas nie jest to tak spektakularne jak np. Caritas - który możliwości ma też większe. A z drugiej strony, czy widzisz Ryskago gdzieś w naszej publicznej telewizji programy religijne inne niż dla katolików i prawosławnych? Konstytucyjna równość wyznań istnieje tylko wtedy, gdy trzeba zapłacić abonament :-)
A peany na cześć ludzi? Oczywiście, szacunek im się należy, ale cała chwała za wszystko należy do Jezusa. On daje siłę tym, co to robią. On jest tym, któremu należą się peany, psalmy itp. Ale oczywiście na dobrych przykładach ludzkich należy też się wzorować - na zasadzie, że jeśli oni mogli, to ja pewnie też.

Tradycja to Swietosc - a kazdy dazy do Swietosci :), wiec w czym problem??:)

CHYBA TY MASZ TEN PROBLEM Z NADWAGĄ ZE PROPONUJESZ JABŁKA.ALE RACZEJ NIEWIELU PRZYŁACZY SIE DO CIEBIE. TRADYCJA JEST TRADYCJĄ!

Zbych,
chciałabym zobaczyć jak "energetyczny potencjał Twojego mózgu" czyni cuda w Twoim zyciu. Bo inaczej zostaje tylko teoria.
Ja wiarę sprawdzilam praktycznie :)

Pozdro

Te "trzy osoby" są rodzaju męskiego jak rozumiem?

Jeśli Ryskago kiedykolwiek zdoła zrobić prawko, jestem gotowa uwierzyć potem nawet w UFO! No i nie omieszkam Wam tego oznajmić..:D

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Moncik: ja potencjał swojego mózgu sprawdzam od dzisiątków lat i stworzyłem wiele rzeczy i spowodowałem wiele zdarzeń (bez żadnej magii) , których przedtem nie było... Podejmowałem wiele decyzji- zawsze z dobrymi intencjami-z których niektóre dały skutki ewidentnie złe...Więc?

jak tradycja to tradycja :) ale ja mam coś ciekawszego :) ostatnio zakupiłem takie fajne jabłko

Zaczął od plecaka, ale na pewno chciał smykowi zrobić rewizję osobistą. W końcu torebkę z prochami szczeniak mógł schować w odbycie, nie?

A teraz serio. Nie łudźcie się, nic czarnemu nie będzie. Tak naród zdecydował w wyborach. Czarne jest nietykalne. A PiS jest stróżem czarnej samowolki. Zresztą w naszym porąbanym kraiku nawet SLD było stróżem czarnego, więc o czym tu mowa...

Zbych

ehh... i tak nic z tego.

Jestem za i przeciw.

...Jeśli musisz w coś uwierzyc, uwierz w miłosc...

waldek27

- Na nic skrzydła, kiedy ptasi możdżek.

- Nie wychodz z siebie - mozesz nie wrocic.

waldek27

1.- Nawet papier toaletowy wie, ze aby życ trzeba sie rozwijac.

2.- Zamienię syna z ZOMO na córkę, może bycćk***a.

3.- Ziemniaki pozdrawiaja buraki.

waldek27

mieczkoś997 był tu na forum ktos kto chciał kupić prawko :) a niewiem czy zdawał :P

tak jak ty ptysiu ;d

Zbych

To nie wiedziałam, że jabłka rozmnażają się przez... pączkowanie... hmm...ale numer!

Aha: i Biblia jest dla nich autorytetem, nie Pan.

I miłości w ich sercu nie ma - wersety jeno i języki.

Pozdro.

Kolank0,

No to podaję Ci wirtualne Zeva softis...
I nie płacz już!
;)

adamus,
Moim autorytetem jest Jezus i na to wskazuje to,że uznaję tylko Jego Słowo - Pismo święte. Chyba,że Ty potrafisz mi podać inne źródło z którego mogę dowiedzieć się co jest wolą Bożą a co nie.
A co do miłości, to jeśli ktoś nie chce jej przyjąć to na silę mu jej nie dasz.

A ja jeszcze mam paszport Polsatu i nie znam osobiscie, ale znam kogos, kto ma znajomego ktory kiedys znal Piaska... :))

żyj z całych sił i usmiechaj sie do ludzi...
bo nie jestes sam ...
spij noca snij niech zły sen nigdy wiecej cie nie obudzi
teraz spij...

Naniosę małą poprawkę: protestanci uważają,że zbawienie jest z ŁASKI

"Albowiem łaską zbawieni jesteście przez wiarę, i to nie z was: Boży to dar; nie z uczynków aby się kto nie chlubił"
Efezjan 2 ,8-9

"I są usprawiedliwieni darmo, z łaski jego, przez odkupienie w Chrystusie Jezusie"
Rzymian 3,24

czekam na kreatywne i ciekawe pomysły

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Praktycznie,sytuacje bez wyjścia nie istnieje.

Co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze, a będziesz miął dwa dni wolnego ?

nie ma sytuacji bez wyjscia, zawsze przeciez moze sie zabic w ostatecznosci to tez jakies wyjscie

Antysemitex, zamknij się w pomieszczeniu bez drzwi i znajdź wyjście, skoroś taki "mondry" :)))))

Zawsze są dwa wyjścia - wyjdzie albo nie wyjdzie.

to nie chodzi o jeden dzień Tłusty czwartek. Kto jest grubtu jak swinia to nie zależnie czy jest to swięto będzie żarł. Wielkie świnie zra codziennie

w sytuacji bez wyjścia wazne jest aby nie wyjść z siebie.

Zbych

Alternatywa dla manny z nieba

Wstęp do żródeł człowieczeństwa (inaczej) - kreacjonizm i ewolucja w jednym

Dajcie wy spokój dla studentów z bangladeszu !!

Zbych

He.. zgodnie z tym ogłoszeniem , prawnik z wyższym wykształceniem będzie sprzedawał jakieś mrożónki i będzie kierowcą samego siebie

Całkowicie głupie to ogłoszenie... durnia szukaja?

No jak nie Ty jak ty. Nawet ten sam harcerski kapturek, bueheheehe.

Napisz do Bravo Girl. Oni zawsze znajdą wyjście.

Jakoś strasznie wygląda

Co prawda nie będę cytował jak wielu to czyni, to są moje takie sobie przemyślenia ale może w tym coś jest.
Jeżeli (Wierzący i Moncik) rzeczywiście jesteście fanatykami wiary (a przynajmniej po waszych wypowiedziach tak myślę), to bardzo dobrze. Bo według mnie ważne jest aby mieć jakiś cel w życiu (taki na całe życie). I jeżeli swoim życiem staramy się osiągnąć ten cel to będziemy szczęśliwi. Moim skromnym zdaniem celem każdego "życia" jest osiągnąć szczęście. Istota szczęśliwa jest spełniona i chyba o to Stwórcy chodzi. Dlatego, nie jest ważna droga jaką wibieramy, ważne jest spełnienie się.

Pozdrawiam!

P.S. Trochę namieszałem, zreszto o to mi chodzi.

To Ci studenci z Bangladeszu testują w którym mieście będą mieli najbardziej przyjazną ludność.

Pozdrawiam!

Najlepszy Kebab w mieście , lepszego niejadłem w Łomży,a co do tego że "syf" niestety tam są duże kolejki często i nikt sie nie rozdwoi

pozdrawiam

Zbych

Już nie wiem co pisać, a mam jeszcze spraj.

Kto nie ma spraju, nie idzie do raju.

waldek72

Matka natura go tak skrzywdziła

Matka natura ojciec Felix

Ja gram, na włosiance lub na nerwach.

waldek27

Co to jest? Hmm, a co google zamknęli?

http://www.lineage2.bo.pl/
http://www.lineage2.com

Poczytaj to będziesz wiedział :)

Z robakami

Milego oglodania :)

http://0.7.litra.w.7.sekund.patrz.pl/

A ja wole jabole niż coca-cole???

Nasze pokolenie już wybrało : Autovidol.

Myśmy tu byli i flaszkę wypili.

waldek27

Nauka nie wódka, nie musi iść do głowy???

Z wódka nie wygrasz, ty ja w mordę a ona cię na ziemie???

waldek27

Waldek piłes cos dzisiaj ?

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

niewiem czy 256 nie bedzie za mała ale zobaczymy co z tego wyjdzie fajny pomysltaka kamera :)

Lekarz pedofil bardzo Ciekawe :)

Zbych

Chyba sie czegos ujaral ten caly Waldek i teraz nie umie normalnie sklepac zdania.

A co do tego lekaza to jak bym go spotkal, to bym mu ryja up....

..no i coniektórzy mają po 2 kilo do przodu :).

nie ma sensu brać kredytu samochodowego gdyż wymaga sie sterty dokumentów, trzeba dysponować dużym zabezpieczeniem finansowym (żyranci). Proponuje kredyt konsumpcyjny w Skok Stefczyka spoko firma. 20% faktyczna stopa procentowa. Czyli jeśli weżmiesz 8000 PLN będziesz musiał zapłacić 10.000. Prosta procedura, szybki przelew kasy.

rudy błazen z druhem

znam te Panie. To na dole Polowej ta stancja :)) Jest czyściutko i przyjemnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org