Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklama \"rządowej tarczy anty COVID\" |
popieram elina, zmień może jej dzień na bardziej spokojny ,spacer gdzieś gdzie nie ma wyzwań ,jak masz możliwość do lasku np :)jakies malowanki ,czytanie ,zależy ile niunia ma lat ?.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklama \\\"rządowej tarczy anty COVID\\\" |
skoro Jedwabne sie kruszy, a mackiewiczowska przeciera to gdzie szukac dobrej??
|
|
tez polecam ING, fajne babki pracuja w tym punkcie na prusa, masz wplatomat do dyspozycji (w aliorze zreszta tez) a przy koncie direct i 100zl transakcji karta raz w miesiacu masz darmowa obsluga konta i karty platniczej plus wszystkie bankomaty za free. Aha przelewy internetowe sa za darmo a teraz jeszcze uruchomili zakladke gdzie mozesz kontrolowac swoje wydatki na wykresach (na co ile kasy ci idzie) Mam u nich konto 1,5roku i nie bylo zadnych problemow ani z obsluga w punkcie ani na telelinii Zdecydowanie odradzam kredyt bank, mbank ujdzie ale za opcje wszystkie bankomaty place 5zl/miesiecznie
|
|
:) miałam takie problemy z moimi dziećmi. Dziś są już w wieku szkolnym i raczej dość zdyscyplinowane. Okres między 2-4 rokiem życia był dla mnie najtrudniejszy.Dziecko wtedy wszystko szybko chłonie,jest ciekawe,również wytrzymałości psychicznej rodziców.Naprawdę pomaga ustabilizowany rytm dnia,stała pora posiłków.Musi być czas na zabawę aktywną i czas na spokojniejsze zajęcia.No i ten czas przed snem jest ważny,żeby dziecko już było wyciszone,spokojne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |