czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Reklama \"rządowej tarczy anty COVID\"

popieram elina, zmień może jej dzień na bardziej spokojny ,spacer gdzieś gdzie nie ma wyzwań ,jak masz możliwość do lasku np :)jakies malowanki ,czytanie ,zależy ile niunia ma lat ?.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Reklama \\\"rządowej tarczy anty COVID\\\"

skoro Jedwabne sie kruszy, a mackiewiczowska przeciera to gdzie szukac dobrej??

tez polecam ING, fajne babki pracuja w tym punkcie na prusa, masz wplatomat do dyspozycji (w aliorze zreszta tez) a przy koncie direct i 100zl transakcji karta raz w miesiacu masz darmowa obsluga konta i karty platniczej plus wszystkie bankomaty za free. Aha przelewy internetowe sa za darmo a teraz jeszcze uruchomili zakladke gdzie mozesz kontrolowac swoje wydatki na wykresach (na co ile kasy ci idzie)
Mam u nich konto 1,5roku i nie bylo zadnych problemow ani z obsluga w punkcie ani na telelinii

Zdecydowanie odradzam kredyt bank, mbank ujdzie ale za opcje wszystkie bankomaty place 5zl/miesiecznie

:) miałam takie problemy z moimi dziećmi. Dziś są już w wieku szkolnym i raczej dość zdyscyplinowane.
Okres między 2-4 rokiem życia był dla mnie najtrudniejszy.Dziecko wtedy wszystko szybko chłonie,jest ciekawe,również wytrzymałości psychicznej rodziców.Naprawdę pomaga ustabilizowany rytm dnia,stała pora posiłków.Musi być czas na zabawę aktywną i czas na spokojniejsze zajęcia.No i ten czas przed snem jest ważny,żeby dziecko już było wyciszone,spokojne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org