Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nadal ROŚNIE poparcie dla PiS ! Wkrótce cała Polska w 100% zagłosuje na PiS ! |
nie warto glupio ginac, za cos czego sie nie zna tym bardziej , to moje zdanie jednakze zolnierze sami decyduja czy walczyc w obronie obcego kraju, sami podpisuja kontrakty i trzeba nie miec wyobrazni, zeby nie myslec, ze moze gdzies tam spotka ich smierc to nie kwestia kraju, w ktorym przyjdzie im walczyc, tylko pieniedzy czy warto ginac za kilka tysiecy dolarow-odp jest niby prosta dla mnie, moze dla was, ale na pewno nie dla tych, co teraz walcza w iraku a jesli chodzi o to czy ginac za polske czy nie- nie badzcie tacy kategoryczni, czasami wieksza wartosc ma przezycie wojny poczytajcie opowiadania borowskiego, reportaze hanny krall, w czasie wojny nie ma prostych wyborow, oprocz kategorycznego 'zgine za kraj' jest matka, ktora placze ze strachu o dziecko, jest dziewczyna czy chlopak, ktorego sie kocha i wreszcie jest ogromna milosc i chec zycia tego wszystkiego dowiedzialam sie z literatury i opowiesci dziadkow, bo sama g...o wiem o wojnie i nie moge przewidziec swoich zachowan, ale wiem jedno- nie chce znac wojny i nie chce, zeby w przyszlosci moje dzieci ja znaly
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nadal ROŚNIE poparcie dla PiS ! Wkrótce cała Polska w 100% zagłosuje na PiS ! |
Aj emancypantki i solidarność jajników, ale kwiatki to lubia wąchać, a jak namawiam teściowa żeby od spodu sprubowała się gniewa. Ciekawe czemu??? hm
|
|
Re: Nadal ROŚNIE poparcie dla PiS ! Wkrótce cała Polska w 100% zagłosuje na PiS ! |
bella po pierwsze nie mówię jak to wspaniale robi łam kasę,ale że wcale niejst tam tak ciężko z pracą i utrzymaniem!!!!!!!!!!A po drugie kamerzyty w ogóle nie chciałam mieć na weselu( goście się peszą itp)więc potrzebny mi na góra 3 godzinki i papa,nie zależy mi na tym filmie aż tak strasznie i tak potem leży w kącie i nikt go nie ogląda.Poza tgym myślę,że to nic strasznego szukać czegoś na forum ,czy prosić o pomoc?????No a poza moją rozrzutnością jest też rozum i jeśli wydaję majątek na profesjonalistę do zdjęć artystycznych na których bardziej mi zależy to wolę zaoszczędzić na kamerzyście.I jeszce tylko jedno stwierdzenie ze taki sklep bella jak victorias secret to także naprawdę porządne rzeczy tam mają!!Co do zarobków nie mam ochoty tlumaczyc sie na sile,to mnie raczej smieszy :) marcelus a wiesz ze wlasnie z czystej ciekawosci sprawdzam na bazarynce koszty tych pokoi i jakoś potrafię znaleźć za 300 pokój na 1 pietrze!!!Poza tym nie musze blagac by ktokolwiek uwierzyl mi jesli chodzi o zarobki,sam wiesz ze nawet na dachach jeden zarabia 10 drugi 20 a trzeci jeszce wiecej....I nie jestem rozpuszczoną małolatą która siedzi pod kloszem rodzicow tylko odpowiedzialną osobą!Powtarzam kończę 2 kierunki dziennych studiów na Uniwerku i pracuję!!!(to podobno tez nie mozliwe dla niektorych....a jednak!!)Utrzymuję się sama i od 2 lat grosza na swoje zachcianki czy utrzymanie nie wzielam od rodzicow!!!!Tak chyba nie robią "rozpuszczone małolaty"?A dla Twojej wiadomości powiem jescze że ostatnie wakacje spędziłam w Irlandii gdzie nie mam ani znajomych ani rodziny i jakoś dałam radę połączyć przyjemne z pozytecznym(wakacje z odłożeniem pieniazkow na przyszlosc)!!! A tak swoją drogą to bardzo mnie zaskoczyło takie podejscie...jesli mi poszlo calkiem dobrze w USA to po Waszych wypowiedziach mogę stwierdzić że macie w sobie dużo złości,zazdrości,nienawieści....chyba już wiem jakiego rodzaju Polakami w Stanach byliście czy jesteście....przykre! Życzę jednak WAm dużo dobrego,więcej zaufania do ludzi i otwarcia na innych!Żeby dobrze się ukłądało w USA to może minie mit-Polaka psa ogrodnika.....
|
|
Prawda, Ptysiu? Ludzie boją się przede wszystkim tego, co nie jest im znane. Może więc jak poznają, to zmienią zdanie?
|
|
Re: Nadal ROŚNIE poparcie dla PiS ! Wkrótce cała Polska w 100% zagłosuje na PiS |
gudrid i tak jest boią się ale sami nie wiedzo czego. Czego się tu bać ? ze co ze sa inni? nie ma dwóch takich samych osób :)
|
|
Wtedy nie uwazalas co robisz, teraz rob co uwazasz. Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet, byle by byly rytmiczne. waldek27
|
|
Re: Nadal ROŚNIE poparcie dla PiS ! Wkrótce cała Polska w 100% zagłosuje na PiS |
Ryskago, jeśli napiszę,że znane sa przypadki,że odcięta ręka odrasta, to i tak mi nie uwierzysz, wiec po co o to pytasz.. aby sobie pokpić, wystawić na próbę..? Wystarczy,ze wystawiasz na próbę Boga. A co do wolnej woli, to nie wiem jak Twoja, ale moja nie jest niczym ograniczona.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |