Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak judzi ludzi Juda , zamiast łączyć Naród, to dzieli i chce skłócić Polaków . |
Dla tego psiny to jest szczęściem, że trafił do schroniska. Szwendając się po ulicach mógł zostać potrącony przez samochód, albo rozdarty przez psy. Tragedią jest, że ludzie chcą pieska, a później płaczą, bo nie mogą go upilnować.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak judzi ludzi Juda , zamiast łączyć Naród, to dzieli i chce skłócić Polaków . |
40 zl na osobe firma cateringowa,,,super smak,,, polecam
|
|
Re: Jak judzi ludzi Juda , zamiast łączyć Naród, to dzieli i chce skłócić Polaków . |
Jesteś jeszcze zainteresowany?
|
|
ja mogę podarować 1-miesiecznego szczeniaczka na otarcie łez po stracie .... skoro uciekł to cud by sie odnalazł wiem bo rok temu też mi uciekł
|
|
Ja wolę jeździc co tydzien do Ełku i zazdrościc mieszkańcom tego miasta że włodarze dbają o wyborców
|
|
jestem zainteresowany , odezwij się na maila , dogadamy szczegóły robaczywakorporacja333@o2.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |