czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego wszystkie spodlone układy są przeciw Dudzie?

"na ulicy zielonej jest porozwieszane pełno ogłoszeń , że zaginoł mały piesek tej rasy , ostrzyżony i z obróżką"

Nie widziałam ani jednego.

BTW trzeba ogłaszać wszelkie psy jako rasowe, nieważne york, jamnik czy owczarek niemiecki - ludzie wezmą w ciemno, bez znajomości wieku, charakteru, wyglądu, płci ;) Czuję, że nam niedługo zabraknie psów w schronisku :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego wszystkie spodlone układy są przeciw Dudzie?

Koncertem złożonym ze światowych i rodzimych przebojów muzyki pop, rock, soul i R&B członkowie Studia Piosenki POPART i zaproszeni przez nich inni młodzi wykonawcy przywitali kalendarzowe lato. Zaprezentowali się na plenerowej scenie zlokalizowanej w centrum miasta, na Starym Rynku.
Koncert bardzo ciekawy i niesamowicie dynamiczny. Młodzi wykonawcy dosłownie emanowali twórcżą energią i wielkim potencjałem ywkonawczym który dosłownie rozsadzał momentami ich od środka. Bardzo miła impreza i swietny jej klimat. Zero zadęcia , dużo dobrego i profesjonalnego wykonania dobrej muzyki. Momentami miałem uwagi do realizatora dżwięku który dosłownie spłaszczał i czynił bezbarwnym wokal wykonawców piosenek.

Jedno mnie bardzo zasmuciła bardzo mała frekwencja i nikłe zainteresowanie miejscowej społeczności tym koncertem. Bardzo często słyszy się zarzuty dotyczące pustyni kulturalnej w mieście , rozbudzonych a niezaspokajanych potrzebach w tym względzie. Rzeczywistość jak widać dość brutalnie weryfikuje te nastroje i pokazuje ,że miejscowa społeczność z pewnościa tak wyszukanych potrzeb w skali masowej nie ma.

DiDi

no właśnie ...trzeba było pisać o tym przed a nie po imprezie

Właśnie się dowiedziałam że wczoraj wieczorem piesek został zabrany przez właściciela ze schroniska:)

To chyba samo się nasuwa co trzeba zrobić teraz;). Z tego co widziałem to lokal po maskaradzie nadal stoi pusty ;).

Witam czy kotś ma namiary na dr Śmigielską z Białegostoku? Czy ona wogóle przyjmuje gdzieś prywatnie? Czy ktoś z was ma dziecko z niedokształconą mową o typie afazji rozwojowej ekspresyjnej?

Najlepiej przesłuchać na YouTube np.

http://www.youtube.com/results?search_query=zesp%C3%B3%C5%82+muzyczny+%C5%82om%C5%BCa&oq=zesp%C3%B3%C5%82+muzyczny+%C5%82om%C5%BCa&aq=f&aqi=p-p1&aql=&gs_l=youtube.3..35i39.8093.10990.0.11148.11.10.1.0.0.0.86.834.10.10.0...0.0.I7A7xwAmpP0

Z żoną robiliśmy wesele w Motelu Zacisze w Piątnicy grał u Nas Imperial. Naprawdę super zabawa.

Podczas naszego wesela w Motelu Zacisze w Piątnicy białe pokrowce na krzesła, klimatyzację i inne dodatki mieliśmy za darmo.
Cenę za talerz mieliśmy naprawdę fajną. Ale co najważniejsze zabawa w nowej sali :)

A gdzie organizowałeś to wesele?W takiej cenie...

możecie wyrazić swoje opinie na temat pani J. Krajewskiej? Jakim jest ginekologiem?

sikorskiego
95a

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org