poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W niemczech na nowo odkryli Lenina

Polecam las w Dębnikach . Jest tam wielka góra w lesie na której fajnie zbiera sie jagody :) przy okazjii powiem zeby zbierac jagody recznie gdyz tzw zbieraczką niszczymy tylko krzaczki ktore albo nie obradzaja sie w jagodki albo schną zniszczałe ;/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W niemczech na nowo odkryli Lenina

szrot(y) jeżdzą po naszych ulicach :-)

ja tez byłem u pani Skrodzkiej jest naprawde dokładna i sympatyczna

Witam :)

Dla mnie towar ok ! ale lokal to faktyczne do kitu... Lokalizacja dobra owszem to że na piętrze to już minusik bo faktyczne ludzie starsi i mamuski cieżko mają ale mega minusem jest to że w nowo wyremontowanym budynku nie ma klimatyzacji ani okien uchylnych !!! ludzie kręca sie jak kurczaki na rożnie ;) z każdego się leje ! szok ! powinni przenieść maskaradę do pomieszczenia na dół które jest remontowane a najlepiej na stare miejsce ! ale dobrze ze taki sklep jest przynajmniej człowiek ubierze się i rodzine za małe pieniądze, nie każdego jest stać i nie każdy ma pracę a wiadomo jak jest ....:(

Przypominamy się :) Kicia szaleje i dużo je. Bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem, czego ode mnie ma niestety za mało... Ma co prawda drobne, przejściowe problemy zdrowotne, ale jeśli trafi się naprawdę super nowy właściciel to oddam już teraz z instrukcjami co dalej i zapasem leków. Kicia wykąpana, odpchlona i odrobaczona.
Zainteresowanych zapraszam: szyn.szyla@op.pl

ola** też tak uważam ;-] ;-pp

To ja już wolę dopłacić 400zł i skorzystać z innych ''Luksusowych'' ofert

trzeba było pisać przed a nie po koncercie to i frekwencja była by lepsza

komfort jazdy niesamowity, jak zadbasz to się napewno się odwdzięczy....

Cały czas baner reklamujący koncert na 4lomza był. Najlepiej narzekać. Ja się wybierałam, ale niestety dziecko mi się pochorowało i bardzo żałuję, że nie mogliśmy pójść. Następnego koncertu POPARTu na pewno nie odpuścimy.

Rośnie akcyza i ceny paliw coraz bardziej zastanawiam się nad montażem pieca na pellety. Jesteśmy w trakcie wyboru instalacji i szukamy alternatywy dla pieców olejowych. Czy ktoś korzysta z takiego systemu ?

Niestety Scansol w nowej formule występuje w butelkach 1l. Może uda Ci się kupić W starej formule bo tamten był pakowany w puszki 0,5l. Podzwoń po wszystkich sklepach w Łomży może komuś zostały stare zapasy .

pozdrawiam Zbyszek P.

Niestety jeśli chodzi o banery reklamowe to u mnie (jak i pewnie u wielu) się nie wyświetlają. Ja o koncercie wiedziałem bo regularnie zaglądam na stronę MDK-DŚT. Niestety takich co zaglądają jest niewielu.
Informacja na temat imprez kulturalnych w Łomży niestety "leży i kwiczy". I nie ma co się później dziwić, że ludzie dowiadują się po fakcie.

Nie wiem może Prezydent albo Rada Miasta powinna narzucić lokalnym portalom informacyjnym obowiązek umieszczania informacji o nadchodzących imprezach kulturalnych. I to nie w postaci blokowanych banerów reklamowych ale np. krótkiej notatki, powiedzmy w dziale "nadchodzące imprezy". To jest oczywiście tylko przykład.

--
Pozdrawiam

narucic to mozesz noge na kobiete a za wszystko trzeba placic,pozatym niewiem kto za taki dziadowski koncert zaplacil im kase,ja bym tylko po suchym ciastku dala i won do domu a nie szukac szczescia i nasze kochane miasto okradac.

A co Ci przeszkadza ten post i to, że ktoś się reklamuje? Społeczniaki.

Wszyscy adwokaci sa piekni,oni/e maja pojecie jak kase wyrwac od barana zeby ,,,zylo sie lepiej,,,hehehehe a ty czerwony baranie plac i placz.

Haunted
To co piszesz jest żenujące. Czy pomyślałaś o pracowniku schroniska jak o człowieku, który pracuje 8godz w hałasie i pragnie odpoczynku w ciszy i ma jakieś obowiązki poza pracą ? Niestety większość ludzi którzy adoptują psa pracuje. Żeby zaadoptować psa trzeba na to poświęcić dużo, dużo więcej czasu niż 10 minut. Nie wolno działać spontanicznie, bo psiak ponownie zostanie skrzywdzony. Trzeba wszystkie psy obejrzeć, zastanowić się którego chcemy, porozmawiać o nim, jeszcze raz przemyśleć , a to na pewno nie trwa
10 min. Z tego co widziałam, to adoptujący często spędzali dobra godzinę na schronisku. Zawsze można wziąźć wolny dzień w pracy , przyjechać i na spokojnie bez pośpiechu spędzić czas w schronisku. Można też odwiedzić schronisko i w sobotę między 10, a 13. I po cóż te nerwy :)

wolontariuszka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org