środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jeszcze o wydumanej epidemii

dokladnie okresl co potrafisz a prawdopodobienstwo ze ktos zadzwoni wlasnie do ciebie masz wyzszy wtedy ;) a wiec .. :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jeszcze o wydumanej epidemii

Ja zamawiałam z allegro 500 zdjęć po 16 gr/szt.
Jakość super, niczym się nie różnią od tych ,,rossmanowych''

A ja Marylę Rodowicz lubię i wolę ją od jakiejś kiepskiej dody.Kto ma ochotę idzie i słucha a kto nie to niech siedzi w domu i nie narzeka.

zamknij morde jak mnie masz nic ciekawego do powiedzenia

ta na pewno chce im się wejść w ogłoszenia :) W chodzi w CV i czyta, gdy jest mało napisane, gdy dużo, od razu odrzuca xD

facmen

dvw a jak Ty byś miał dużo napisana a akurat kobieta by je przeglądała i stwierdziła no dobrze wszystko się zgadza oprócz wyglądu;-)

Jak wtedy byś się poczuł?'-)

Ale 80 tys za godzinkę jęków to chyba gruba przesada,ale cóż tam chcieliśmy to komuna wróciła.

Warszawa-Bemowo przy lotnisku ja tez polecam

Kasia..

raqlan zamknij ryj pseudo prawniku albo podaj nazwisko do zostaniesz wykluczony z palestry szmato ;-)

Dobry Dzień :):)

http://www.youtube.com/watch?v=9-oP_SXKJpk&feature=related

facmen

http://www.pudelek.pl/artykul/40897/maryla_zarobi_najwiecej_w_te_wakacje_ile/2/

Wtorek 12.06.2012
Czyżby pozycja Bajmu była jednak zagrożona? W te wakacje najlepiej zarabiającą wokalistką ma szansę zostać Maryla Rodowicz. Jak podliczył tygodnik Twoje Imperium, jej zarobki w okresie najbliższych trzech miesięcy wyniosą około 1 260 000 złotych. Na nadchodzące lato ma zaplanowanych 4 razy więcej koncertów niż w ubiegłym roku, a każdy z nich kosztuje organizatorów (czyli zazwyczaj podatników) 70 tysięcy złotych.

Polskie imprezy plenerowe zostaną w tym roku zdominowane jak zwykle przez wykonawców znanych widowni od lat. Zgodnie z rokowaniami Budka Suflera, obchodząca w tym roku swoje 43-lecie zarobi 900 tysięcy grając jedynie 13 koncertów, Bajm, obchodzący z kolei 35-lecie pracy scenicznej powinien zamknąć sezon zyskiem 650 tysięcy złotych, a Perfect - 350 tysięcy. Grzegorz Markowski i jego zespół zaplanowali tylko 5 występów.

Do podbicia polskiej sceny szykuje się powracająca po urlopie macierzyńskim Anna Wyszkoni. Zamierza występować w każdy weekend i w sumie zarobi ponad... 720 tysięcy złotych. Jej stawka koncertowa waha się między 30 a 35 tysięcy złotych za 3 kwadranse spędzone na scenie.

Nieźle radzą sobie także zwycięzcy programów typu talent show. Kamil Bednarek zgarnie 450 tysięcy złotych, a zespół Enej - 720 tysięcy. Powodów do narzekania nie mają także Piotr Kupicha i jego koledzy z zespołu, którzy zakontraktowali 21 koncertów na łączną sumę 630 tysięcy, a także Maciej Maleńczuk, promujący swój najnowszy album Psychocountry. Zamknie sezon bogatszy o 360 tysięcy złotych.

No więc o co pretensje?:) Wszystko w necie można znaleźć, wątpię aby dużo mniej wzięła z tego tylko powodu, że wystąpi w Łomży. No i Bednarek też ma być? Więc łatwo podliczyć:)

Brzeczyszczykiewicz ja nie oceniam i inni po ilości zarobionych peniedzy:) tylko po dorobku artystycznym:))) Są gwiazdki z zachodu co wezmą mniej kasy za show bez fochów:) No ale nie usłyszysz ich w Polskiej tv czy radiu:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org