Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeszcze o wydumanej epidemii |
dokladnie okresl co potrafisz a prawdopodobienstwo ze ktos zadzwoni wlasnie do ciebie masz wyzszy wtedy ;) a wiec .. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeszcze o wydumanej epidemii |
Ja zamawiałam z allegro 500 zdjęć po 16 gr/szt. Jakość super, niczym się nie różnią od tych ,,rossmanowych''
|
|
A ja Marylę Rodowicz lubię i wolę ją od jakiejś kiepskiej dody.Kto ma ochotę idzie i słucha a kto nie to niech siedzi w domu i nie narzeka.
|
|
zamknij morde jak mnie masz nic ciekawego do powiedzenia
|
|
ta na pewno chce im się wejść w ogłoszenia :) W chodzi w CV i czyta, gdy jest mało napisane, gdy dużo, od razu odrzuca xD facmen
|
|
dvw a jak Ty byś miał dużo napisana a akurat kobieta by je przeglądała i stwierdziła no dobrze wszystko się zgadza oprócz wyglądu;-) Jak wtedy byś się poczuł?'-)
|
|
Ale 80 tys za godzinkę jęków to chyba gruba przesada,ale cóż tam chcieliśmy to komuna wróciła.
|
|
Warszawa-Bemowo przy lotnisku ja tez polecam Kasia..
|
|
raqlan zamknij ryj pseudo prawniku albo podaj nazwisko do zostaniesz wykluczony z palestry szmato ;-)
|
|
|
http://www.pudelek.pl/artykul/40897/maryla_zarobi_najwiecej_w_te_wakacje_ile/2/ Wtorek 12.06.2012 Czyżby pozycja Bajmu była jednak zagrożona? W te wakacje najlepiej zarabiającą wokalistką ma szansę zostać Maryla Rodowicz. Jak podliczył tygodnik Twoje Imperium, jej zarobki w okresie najbliższych trzech miesięcy wyniosą około 1 260 000 złotych. Na nadchodzące lato ma zaplanowanych 4 razy więcej koncertów niż w ubiegłym roku, a każdy z nich kosztuje organizatorów (czyli zazwyczaj podatników) 70 tysięcy złotych. Polskie imprezy plenerowe zostaną w tym roku zdominowane jak zwykle przez wykonawców znanych widowni od lat. Zgodnie z rokowaniami Budka Suflera, obchodząca w tym roku swoje 43-lecie zarobi 900 tysięcy grając jedynie 13 koncertów, Bajm, obchodzący z kolei 35-lecie pracy scenicznej powinien zamknąć sezon zyskiem 650 tysięcy złotych, a Perfect - 350 tysięcy. Grzegorz Markowski i jego zespół zaplanowali tylko 5 występów. Do podbicia polskiej sceny szykuje się powracająca po urlopie macierzyńskim Anna Wyszkoni. Zamierza występować w każdy weekend i w sumie zarobi ponad... 720 tysięcy złotych. Jej stawka koncertowa waha się między 30 a 35 tysięcy złotych za 3 kwadranse spędzone na scenie. Nieźle radzą sobie także zwycięzcy programów typu talent show. Kamil Bednarek zgarnie 450 tysięcy złotych, a zespół Enej - 720 tysięcy. Powodów do narzekania nie mają także Piotr Kupicha i jego koledzy z zespołu, którzy zakontraktowali 21 koncertów na łączną sumę 630 tysięcy, a także Maciej Maleńczuk, promujący swój najnowszy album Psychocountry. Zamknie sezon bogatszy o 360 tysięcy złotych. No więc o co pretensje?:) Wszystko w necie można znaleźć, wątpię aby dużo mniej wzięła z tego tylko powodu, że wystąpi w Łomży. No i Bednarek też ma być? Więc łatwo podliczyć:)
|
|
Brzeczyszczykiewicz ja nie oceniam i inni po ilości zarobionych peniedzy:) tylko po dorobku artystycznym:))) Są gwiazdki z zachodu co wezmą mniej kasy za show bez fochów:) No ale nie usłyszysz ich w Polskiej tv czy radiu:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |