Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża popiera Pana Prezydenta Andrzeja Dudę !!! |
skorzystalem z uslug pierwszego z poelcanych Panow Szybko, rzeczowo i fachowo Sprawdzenie + grzałka + wymiana = 120 zl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża popiera Pana Prezydenta Andrzeja Dudę !!! |
koło blaszaka, jeśli z pilotem to około 200 zł
|
|
ja rowniez korzystalam wczoraj...profesjonalnie i dosc szybko... Borys-50
|
|
o ktorej ??!!
|
|
zrozumcie jak to polak tnia w *wuja* gdzie sie da i kogo
|
|
A ja polecam Inter Team .Nowa hurtownia naprzeciwko Inter Carsu. Byłem miło zaskoczony obsługą i wiedzą sprzedawców. Dostępność też od ręki - akurat do mojego auta było na miejscu. W Gordonie ten z brodą obsługiwał mnie jakby wielką łaskę robił ,że pracuje. Natomiast w InterCarsie pozmieniali chyba wszystkich sprzedawców. Zero pojęcia o czymkolwiek . Dopiero w Inter Timie zostałem obsłużony jak należy. Sprzedawca poświecił mi swój czas żeby odnaleźć potrzebną mi część bo wcześniej i w Gordonie i w InterCarsie mówili że tylko serwis. A tu mieli i to od ręki . Polecam
|
|
W sympatii rzeczy są słabej jakości, ja akcesoria elektroniczne do samochodu kupuje na rogu wojska polskiego i Sikorskiego w tym nowym budynku. Ceny podobne lub wyższe, ale dobrej na pierwszy rzut oka jakości. Posiadają wiele specjalistycznych akcesorii, polecam :)
|
|
rzepka:) Ty na ognisku gotujesz że na tyle miesięcy ci butla starcza??:):) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
poproszę
|
|
Ok laleczko.
|
|
Ile kosztuje bilet autobusowy z Łomży do Gdańska?
|
|
Co się tam dzieje?? Ostatnio byłem tam i nic zupełnie się nie dzieje... Czyżby kolejny przekręt?? Niektóre źródła podają, że termin ukończenia to grudzień tego roku, ale to jakaś bajka...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |