środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
koronowirus w Łomży

Ja jadę ale 25 sierpnia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: koronowirus w Łomży

w którym miejscu na Piłsudskiego?

A po ile za kobiałkę ?

psy giną, koty giną, chyba ktoś wziął to do siebie że psy na kilogramy skupują

Jak w temacie, gdzie w Łomży kupię profesjonalną prostownicę do włosów?

facmen

nawet w takiej wsi jak lomza znajdzie politycznie poprawny moderator i usuwa to co mu sie nie podoba . bravo.

Wiem ,że galeria w mieście dobrze wygląda i kolorowo i nowocześnie,(też lubię) ale kolejność powinna być taka - najpierw zakłady pracy , póżniej galerie.

szerokie płytki sa dobre do bardzo długich włosów. ja miałam wiele prostownic ale najbardziej polecam philips hp 4666, możesz wygooglować i poczytać. Albo poprostu spytaj fryzjera czy jest możliwość zamówienia profesjonalnej prostownicy bo z tego co wiem to zamawiają.

Brzeczyszczykiewicz - no zdjęcia nie zrobiłam ;) Miałam zrobić i jakoś się do tego nie zebrałam, a teraz już szynki nie ma :D Wróciła do swoich współbraci w sklepie ;)

Wolny bus na południe kraju. Ład.do 2000kg . Wyjazd w sobote 23.06.2012. Rzeszow,KRAKOW, ZAKOPANE.KATOWICE. Tel 603 400 235

Jakby urząd miasta budował to można decydować galeria czy zakłady pracy.
Ja się cieszę, że ktoś lokuje w Łomże pieniądze i dzięki temu miasto się rozwija.
Zakłady pracy typu bawełna, fabryka mebli, itp popadały.

A z wyborem towaru to kukulka ma racje. Na rynku i w sklepach mamy to samo. Kiedyś było wszystko ze stadiomu teraz z jednej chińskiej hurtowni.

a w sklepie z art.fryzjerskimi na ul.Krótkiej patrzyłaś?

Chciałbm kupić Trajkę - może ktoś ma namiary

hejka

IL DIVO

http://www.youtube.com/watch?v=DJNzmNB48no

facmen

i jeszcze IL DIVO

http://www.youtube.com/watch?v=577vrtihGKE&feature=related

Pamietajcie jedno,wszystkie kantory to zlodzieje,oni musza ludzi oszukac zeby zyc.

RUFI,,,zapytaj sie jej ile godzin ona nagina miesiecznie,pamietaj jedno ze za darmo nikt nikomu niezaplaci,co dla firmy z takiego pracownika jak on caly dzien stoi i grosza niezarobi,to on powinien doplacic do biznesu ze ma prawo w sklepie postac i miec dach nad glowa.Wszystkie galerie to zciema,to jest niszczenie naszego rynku pracy i zbytu naszego towaru.

Hansklos ma rację. Admin tegoforum robi co chce, wbrew przepisom nawet. Przykład? Wczoraj wysłałem trzy posty dotyczące zmuszenia do zapłaty za pogrzeb 700 zł rodzinie bezrobotnych po śmierci ich jedynego żywiciela. Ten klecha z Legionowa poradził ludziom, którzy nie mieli na "co łaska", aby dalsza rodzina zrobiła zrzurkę - jak np. na flachę. Posty oczywiście zostały wykasowane, bo admin popiera chyba obłudę rydzyków i jemu podobnych.

Tak teraz jest miesko z pieskow,ostatnio z nieoficjalnych doniesien sanepid sprawdzil ze tak jest,a ludzie sie zajadaja,smacznego hihihi.

Podjedź i zapytaj obsługi, to są jedyni obecnie konsumenci, oczywiście właściciele i ich rodziny również, no ale opinia mogłaby być nie do końca rzetelna. W gastronomii - jak mówi Magda Gesler - klienta zdobywa się latami i trzeba mieć pełną kieszeń żeby nie czuć bólu jak coś nie zejdzie i trzeba to wywalić a nie doprawić i podać ludziom.
Ty po tygodniu zadajesz pytanie jak tam smakuje.

cytat dla was, bo ponoć ten biznes to zemsta na warce i amnezji,
"chcesz być szczęśliwy/a przez chwilę? zemścij się..
chcesz być szczęśliwy/a na zawsze? odpuść!"

Daj spokoj w Lomzy dom remontowac?

Jak dla mnie to w byłej elektrowni na przeciwko banku PKO SA,na pewno nie oszukają i dobre ceny mają.

No a co ci lokalni mogą zaoferować? Tylko koraliki wystarczy przejść się po sklepach.

Właśnie nie widziałam, ale sprawdzę na ulicy Farnej
Dzięki

25 lat służby, a nawet jak się przyjąć w wieku 20 lat to w wieku 45 można odejść...i 10 lat trzeba czekać aż wreszcie wypłacą "emkę", o ile się dożyję...

współczuję kandydatom....bo to Polska. głosujmy więc dalej na partię rządzącą

w ogóle pisze się rozdzielnie babo :)
A leginsy to i tak są jak męskie kalesony i tak :):)
I choc byś je miała w kwiatki , kwadraty , z dziurkami czy azurowe to bedziesz w nich wyglądała jak chłop zima bez spodni :):)

prawdziwy maruda.........

*piotrek* masz rację...
Uczepiła się jak rzep psiego ogona...

facmen

U mnie też wszystko w porządeczku

facmen

Popieram terrorystę tylko w byłym Rejonie Energetycznym. Zawsze mają najlepszy kurs a przy większej ilości i tak go podbijają. W pozostałych kantorach na dzień dobry większej kwoty wyjściowej nigdy nie miałam. Ba nawet przy większej kwocie do wymiany nigdy nie miałam więcej jak w Rejonie podstawowy kurs.

Treść jest ukryta

Ja widziałam takie na ul.Krótkiej,też miały wycięcia i to w kroku. Są do wyboru z jedną dziurą lub dwiema.To zależy jak się uleży....
Czekamy na opinie.

Borys-50

jak w temacie..kto naprawia w tej dziurze ale bez fuszerki

Borys-50

Beagle'a widziałam,ale bez pieska o którym piszesz...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org