Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
14 rzeczy, których zabronił Duda, zakazując propagowania LGBT |
Najlepiej byłoby pozostać w epoce kamienia łupanego. Wreszcie jakieś zmiany w tym mieście, a i tak niektórym źle. Przynajmniej do Białego i Warszawy nie trzeba będzie jeździć tak często. Kto będzie chciał to i tak będzie chodził na rynek przy dworcu. Choć na rynku wcale tak tanio nie jest. Galeria nie powstała jeszcze w pełni, a na Starym Rynku pełno jest lokali do wynajęcia. Chyba to też o czymś mówi. W tym mieście nie ma wyboru, we wszystkich sklepach jednej branży wszyscy sprzedawcy korzystają chyba z zakupów w jednej hurtowni, zero różnorodności.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 14 rzeczy, których zabronił Duda, zakazując propagowania LGBT |
Ja polecam dwie REMINGTON Shine Terapy zakupiona na allegro jestem zadowolona mega jest na nię 5 lat gwarancji włosy są błyszczące i od nie dawna posiadam BRAUN Sating Hair 7 z dyszami szczerze też się dobrze sprawuje moje włosy są kręcone do pół pleców miałam zwykła prostownice zajmowało mi to min 2 godziny tymi jak prostuje 40 min i deszcz nie jest straszny :) może padać ile chce bo się nie puszą ani nie kręcą :)
|
|
OSZUST!!! Nie dajcie się nabrać. Anglia-stala praca dla kobiet i mezczyzn z komunikatywnym j.angielskim w magazynach.Legalna forma zatrudnienia,ubezpieczenie,platny urlop,zakwaterowanie,wysokie zarobki.Praca od zaraz.Pomagamy w zalatwieniu wszelkich formalnosci po przyjezdzie.Zainteresowanych prosimy o kontakt tel;00447881372085 lub warehousejobs9@yahoo.co.uk Cena: 100 Kontakt: 00447881372085
|
|
i czytaj dokładnie instrukcje na gryczanej ***** ***
|
|
mam małe dzieci wiec muszę, gdybym był sam to już dawno by w tej Polsce nie było a już na pewno w wiosce łomza.Ładnie udaje sie włodarzom miasta skutecznie je wyludniać hehe może z czasem z tego powodu będzie niskie bezrobocie bo wszyscy sprawni wyjadą...
|
|
TO CHOLERO!!! trzeba bylo pilnowac!!!!!!!!!
|
|
a co Cię to obchodzi? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
100 czego zlotych czy funtow i kto sie da na to nabrac
|
|
Patrzę, że za kupy poczynione a z ciekawości na co się kolega ustawia? Nasza rzeka czy jeziorka?
|
|
Bo trzeba było kupić nie na gaz tylko na prąd płytę indukcyjną i ruskich nie wspierać...
|
|
Witam czy ktoś z was ma może szczeniaczki na oddanie? Borys-50
|
|
Ps. Jeśli chcesz kontakt to podaj adres m@liowy to podam dane kontaktowe
|
|
pasaranno@o2.pl z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |