sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Forumowy puto i jego świat cywilizowany o Polsce.

do Pan sonic: bardzo przyjemnie odpowiadasz, ale może powiesz co ja w tym czasie z 3 miesięcznym dzieckiem zrobię na siłowni? a wiadomo,że nie każdy maluch śpi cały czas. tu nie chodzi o brak podejścia tylko o to,że potrzebuję miejsca gdzie mogę poćwiczyć, nakarmić czy przewinąć dziecko i nie musi to być fitness, chociaż tylko to daje też możliwość zabawy z dzieckiem. więc nie wypowiadaj się zgryźliwie skoro nie masz pojęcia czemu pytam akurat o to.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Forumowy puto i jego świat cywilizowany o Polsce.

Nie polecam domelu,bardzo sie zawiodłem,przy wstepnym zamowieniu miało byc mniej a potem konkretnie wyszlo drozej wiec zrezygnowalem i zamowilem w firmie GEAL miejszczacej sie kolo dworca,zrobili dobrze i taniej :)

w cerbudzie duży wybór polecam

Tylko Kaminski drogo 750 ale wart ceny UWIERZ NA STO PRO

slyszalem w radiu, ze 22.06 czy 23.06 ma sie odbyc w lomzy jakis dzien otwarty czy pokazik jakis cos w tym stylu na al. Legionow, ze ma byc jakas mitszyni w braniu sie na reke, prosil bym o dokladne inf.

Kiedyś to dzieciom dawali zaplesniały chleb do jedzenia żeby się grzmotów nie bały :):)
A teraz to jasnie państwo pleśni się boi :):):):)

Sanepid jakiś powiadomić, pokazać szyneczkę.

hmm ja nie potrzebuje dobrych instruktorow tylko placowki przychylnej ktora wysle odrazu papiery do wordu i ja nie musze wszystkich godzin wyjezdzac tylko isc odrazu na egzamin..
tzn ze mam 2,5 tyg na egzamin bo nie ma mnie w kraju

Wiecie moze gdzie mozna znalezc prace na wakacje ?

jestes smieszny, nikt nie bedzie ryzykowal i wysylal ciebie na egzamin. pewnie jeszcze badan lekarskich nie masz

No i jakos dziwnie ja też często tam zaglądam i nic mi sie nie trafiło takiego :)
Na dziewczyny treż nie narzekam bo zawsze doradza i podpowiedza :)

Widocznie komus przeszkadza ten sklep to i smaruje na niego głupoty.

Jeszcze tej szyneczkji nie odnisłas ?
Aż dziwne że zwlekasz , główny technolog pracuje do 15 więc nie bedzie miał kto twojego telefonu w sklepie potwierdzic :)
Czy szyneczkę odniesiesz za kilka dni ??
Z Moniek wędliny w pończochach wędzone nie pleśnieja więc nie wciskaj kitu na forum :):):)

Gdzie można w Łomży kupić olejek arganowy?

Dziękuję za odpowiedź ;)

Słyszeliście o tym? Mi ostatnio mówił pewien łomżyński taksówkarz, że Chińczycy za pośrednictwem Polaków skupują psy po 8zł za kilogram. Podobno też wykupują je ze schronisk (oczywiście jak wspomniałem wyżej - nie osobiście) Jeżeli to prawda, to chyba nie trudno domyśleć się po co im to. Powiedział też, że wieszają te psy za tylne łapy i okładają jakimiś kijami, żeby mięso dobrze nasiąkło krwią, że podobno później lepiej smakuje... Mniam!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org