Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Forumowy puto i jego świat cywilizowany o Polsce. |
do Pan sonic: bardzo przyjemnie odpowiadasz, ale może powiesz co ja w tym czasie z 3 miesięcznym dzieckiem zrobię na siłowni? a wiadomo,że nie każdy maluch śpi cały czas. tu nie chodzi o brak podejścia tylko o to,że potrzebuję miejsca gdzie mogę poćwiczyć, nakarmić czy przewinąć dziecko i nie musi to być fitness, chociaż tylko to daje też możliwość zabawy z dzieckiem. więc nie wypowiadaj się zgryźliwie skoro nie masz pojęcia czemu pytam akurat o to.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Forumowy puto i jego świat cywilizowany o Polsce. |
Nie polecam domelu,bardzo sie zawiodłem,przy wstepnym zamowieniu miało byc mniej a potem konkretnie wyszlo drozej wiec zrezygnowalem i zamowilem w firmie GEAL miejszczacej sie kolo dworca,zrobili dobrze i taniej :)
|
|
w cerbudzie duży wybór polecam
|
|
Tylko Kaminski drogo 750 ale wart ceny UWIERZ NA STO PRO
|
|
slyszalem w radiu, ze 22.06 czy 23.06 ma sie odbyc w lomzy jakis dzien otwarty czy pokazik jakis cos w tym stylu na al. Legionow, ze ma byc jakas mitszyni w braniu sie na reke, prosil bym o dokladne inf.
|
|
Kiedyś to dzieciom dawali zaplesniały chleb do jedzenia żeby się grzmotów nie bały :):) A teraz to jasnie państwo pleśni się boi :):):):)
|
|
Sanepid jakiś powiadomić, pokazać szyneczkę.
|
|
hmm ja nie potrzebuje dobrych instruktorow tylko placowki przychylnej ktora wysle odrazu papiery do wordu i ja nie musze wszystkich godzin wyjezdzac tylko isc odrazu na egzamin.. tzn ze mam 2,5 tyg na egzamin bo nie ma mnie w kraju
|
|
Wiecie moze gdzie mozna znalezc prace na wakacje ?
|
|
jestes smieszny, nikt nie bedzie ryzykowal i wysylal ciebie na egzamin. pewnie jeszcze badan lekarskich nie masz
|
|
No i jakos dziwnie ja też często tam zaglądam i nic mi sie nie trafiło takiego :) Na dziewczyny treż nie narzekam bo zawsze doradza i podpowiedza :) Widocznie komus przeszkadza ten sklep to i smaruje na niego głupoty. Jeszcze tej szyneczkji nie odnisłas ? Aż dziwne że zwlekasz , główny technolog pracuje do 15 więc nie bedzie miał kto twojego telefonu w sklepie potwierdzic :) Czy szyneczkę odniesiesz za kilka dni ?? Z Moniek wędliny w pończochach wędzone nie pleśnieja więc nie wciskaj kitu na forum :):):)
|
|
Gdzie można w Łomży kupić olejek arganowy?
|
|
Dziękuję za odpowiedź ;)
|
|
Słyszeliście o tym? Mi ostatnio mówił pewien łomżyński taksówkarz, że Chińczycy za pośrednictwem Polaków skupują psy po 8zł za kilogram. Podobno też wykupują je ze schronisk (oczywiście jak wspomniałem wyżej - nie osobiście) Jeżeli to prawda, to chyba nie trudno domyśleć się po co im to. Powiedział też, że wieszają te psy za tylne łapy i okładają jakimiś kijami, żeby mięso dobrze nasiąkło krwią, że podobno później lepiej smakuje... Mniam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |