piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ponoć Trzaskowski dba o ludzi ...

Nie jestem z Policji ale lepiej się tak nie chwal tym na forum ponieważ to co na ziemi i w ziemi i pod nią należy do wspaniałego naszego tusko Państwa i niezwłocznie trzeba to oddać odpowiednim służbom ... a co do wykopków to u nas jest tego pełno w lasach na polach może nie aż tyle co na Śląsku ale można znaleźć nawet wartościowe rzeczy .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ponoć Trzaskowski dba o ludzi ...

Jeśli zależy Ci na jakości to tylko OKNOPLAST KRAKÓW.

:)

Na Żabiej mają tylko kilka modeli z BRW.
W wenusie zobacz na wyszyńskiego, widziałem tam fajne.

Idioci patrioci! Niektórzy dostają papke medialną i sami nie potrafią odróżnić co jest ok a co nie, grać na remis u siebie z grecją i rosją? co to ma być? zero przygotowania taktycznego i kondycyjnego... Nic się nie stało? grali do końca i dawali z siebie wszystko? a co łaske robili? najsłabsza ekipa na euro, a już klakierzy prasowi okrzyknęli ją najlepszym zespołem XXI wieku, żal...

mi też właśnie wczoraj zaginął kot...współczuje...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org