Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeszcze o czaskoskim |
Te sam co dla kobiet :) a niby czymś się różnią?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeszcze o czaskoskim |
Green, co sie dziwisz, podobno świąd jest gorszy od oparzenia. Co zaś się tyczy palenia w bloku. Również mam sąsiadkę w wieku kwiecie, której to przeszkadza. Kobiecina wręcz ma obsesję na tym punkcie. Za to w ogóle nie przeszkadza gdy jej psina regularnie obsrywa blok. Nie zdarzyło się aby przynajmniej raz zebrała i wrzuciła do śmietnika. Nie przeszkadza również, choć rzadko lecz się zdarza, że ktoś przypadkiem wdepnie i rozniesie psie gówno na schodach kilku pięter. Pomijając smród, pracownica spółdzielni musi to sprzątnąć. I tak jak wielokrotnie biegała do spółdzielni w sprawie palenia, tak jestem pewien że, ani razu nie wspomniała o psim sraniu. rudy błazen z druhem
|
|
Manananaa :) Paliłem palę i palił będę :) I choć byś miała znieśc jajo to i tak mnie to nie ruszy i dalej będe dmuchał mój rozkoszny dymek w twoje okna:):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Do kazdego solarium mozesz isc,co to za roznica?? polecam sudansan na dmowskiego lub na polowej.
|
|
Fason fasonem.... ale......http://www.youtube.com/watch?v=D_6VaqAprV4&feature=related..... i ja ruszam szukać tej odpowiedzi....poza tym mam plan dziś rowerkiem do Mikołajek czmychnąć....
|
|
Jak Wam minął dzień;-)) http://youtu.be/v4JZqoloPAo Proszę tylko nie narzekać!!!! Niewolniku,trafne nutki;-)Poproszę o więcej;-D
|
|
|
ok,dzieki
|
|
do pracy nie pojde bo i po co niech inni pracuja na mnie ale czas pokaze kto mial racje ty jako biznesmen siedzacy w branzy czy ja zwykly szaraczek
|
|
Znaczy się śmierdzący;-)
|
|
Inicjały właściciela to może B - Ż?
|