Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marszałek \"koperta\", czecia osoba w Państwie, mimo złej woli, pomaga Panu Prezydentowi Andrzejowi Dudzie |
Tak jak w temacie gdzie skupują bez w Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marszałek \\\"koperta\\\", czecia osoba w Państwie, mimo złej woli, pomaga Panu Prezydentowi Andrzejowi Dudzie |
Obawiam, się, w jakim celu potrzebujesz te leki. Jeżeli ma to związek z chorobą to idź lepiej do lekarza.
|
|
Re: Marszałek \\\"koperta\\\", czecia osoba w Państwie, mimo złej woli, pomaga Panu Prezydentowi Andrzejowi Dudzie |
dziękuję:)
|
|
Pani doktor Kalinowska.Super specjalista.Wiem z doświadczenia.Wyleczyła oczka mojego synkaCo innym się nie udawało i mówili,że wada nie do wyleczenia..Szczerze polecam.
|
|
Ja tez,ja tez. KALINOWSKA!
|
|
Dodam jeszcze że, z kupnem to ostrożnie, gdyż możesz nieźle się przejechać. Trafisz na takie z pleśnią lub piachem, albo na takie które niby to ładnie wyglądają, lecz do niczego się nie nadają. A i samych liści jest niemało odmian i gatunków. A jakby jeszcze i tego było mało, ta sama odmiana z różnych plantacji, będzie miała inny smak i aromat. Chyba niezwykle rzadko trafia się aby z dwóch różnych upraw, tytoń miał ten sam smak. Rodzaj gleby, sposób nawożenia, klimat i takie-tam.
|
|
Od ktorej otwarty?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |