Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zloza gazu nat. powodem ataku na Gaze |
oooooo a to czyli ktoś sprzata to polska nie bedzie brudna :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zloza gazu nat. powodem ataku na Gaze |
szamac dales dupy i popelniles blad daje ci tydzien na wyplacenie odszkodowania w wysokosci 20 000 zl za utrate dobr osobistych po tym terminie sprawa idzie do prokuratury i pozew do wydzialu cywilnego sadu rejonowego goscie z 4lomza juz przekazali twoje dane na drugi raz bedziesz uwazal jak wymieniasz czyjesz nazwisko Nasza bis
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=2932 Na razie jest jeszcze za zimno,ale bociany już lecą,jeśli miał spotkanie z Chuck-iem Norris-em to pewnie będzie miał trochę spóźnienia VOTUM DEO IGNOTO
|
|
ciekawie z czego jeszcze nasze miasto zasłynie na cały kraj
|
|
W chwili obecnej są tylko podejrzenia. Niby to na jakiej podstawie dyrektor mógłby wyciągnąć sankcje służbowe. A swoją drogą w łomżyńskim szpitalu od lat pracuje lekarz który ma wyrok sądowy (ułaskawiony przez Kwaśniewskiego) i jakoś to nikomu nie przeszkadza. Kiedyś kamienowali przestępców , widzę że niektórzy i teraz by to zrobili. Dajmy odnieść się do sprawy sądom , a wyrok na pewno będzie adekwatny do popełnionego przestępstwa (nie każdego ułaskawi prezydent).
|
|
Kilka dni temu zajechałem do apteki mającej nocny dyżur. Z rana oglądając paragon z kasy okazało się iż poza środkami medycznymi zakupiłem "dopłatę za dyżur nocny" w wys. około 3 zł. Czy to jest norma, czy też jednostkowy wymysł apteki? pozdrawiam Indar www.grod.org
|
|
Łomżyńskie Towarzystwo Wioślarskie w początkowych latach swojego istnienia odnosiło znaczne sukcesy. Osiągnięto je w rywalizacji obejmującej wszystkie liczące się kluby polskie z ziem znajdujących się pod zaborami. W pierwszych latach po odzyskaniu niepodległości wioślarze łomżyńscy uzyskali również wartościowe wyniki startów na regatach w Łomży, Bydgoszczy i Warszawie. Sukcesy osiągane na Regatach Związkowych w Bydgoszczy były nieliczne. Brak środków finansowych na wyjazdy nie pozwolił na ich powtarzanie. Szczególne uznanie wzbudziły dokonania czwórki kobiet w regatach w Warszawie. Odniosły one zwycięstwa nad przeciwniczkami bardzo wysoko ocenianymi w rywalizacji krajowej. Studia Łomżyńskie nr VII Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |