Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Twój koncert jest lepszy niż mój... |
Zespoly jak zespoly. Nie słucham hip-hopu, ale kiedy wmieszałam sie w tłum pod scena wraz ze znajomymi to bawiłam się naprawdę ok. Tłum, który stał pod sceną faktycznie się bawił i miał totalnie gdzieś, co sie dzieje poza nim. Zaś co sie działo poza ? Pełno dzieciarni i nic wiecej. Co drugi napity, ledwo chodzący... Czy taką kulturę przedstawiamy ?:) Co do organizatorow- starali się, ale nie ukrywajmy, że w Łomży nie wypali takie coś jak : dzień hip-hopu, dzień rockowy. Łomża potrzebuje różnorodnej muzyki :) Troche hip-hopu, reggae, popu i rocku. Zapewne wtedy przybyłyby liczne tłumy, być może trochę rozsądniejsze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Twój koncert jest lepszy niż mój... |
i jak zareagowales ? jakas slowna reprymenda ,oddales mu ,czy dopiero dzis do siebie doszedles po tej traumie?
|
|
masakra...
|
|
maruda weś nie pierrrdol ;D ta nutka stara i znana mi jako jedyna byla warta odsluchania .. ale dedykuje ja Tobie bo nie wiem jak do CIebie trafic hahaha nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |