czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Twój koncert jest lepszy niż mój...

Zespoly jak zespoly. Nie słucham hip-hopu, ale kiedy wmieszałam sie w tłum pod scena wraz ze znajomymi to bawiłam się naprawdę ok. Tłum, który stał pod sceną faktycznie się bawił i miał totalnie gdzieś, co sie dzieje poza nim. Zaś co sie działo poza ? Pełno dzieciarni i nic wiecej. Co drugi napity, ledwo chodzący... Czy taką kulturę przedstawiamy ?:)
Co do organizatorow- starali się, ale nie ukrywajmy, że w Łomży nie wypali takie coś jak : dzień hip-hopu, dzień rockowy. Łomża potrzebuje różnorodnej muzyki :) Troche hip-hopu, reggae, popu i rocku. Zapewne wtedy przybyłyby liczne tłumy, być może trochę rozsądniejsze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Twój koncert jest lepszy niż mój...

i jak zareagowales ?
jakas slowna reprymenda ,oddales mu ,czy dopiero dzis do siebie doszedles po tej traumie?

masakra...

maruda weś nie pierrrdol ;D ta nutka stara i znana mi jako jedyna byla warta odsluchania .. ale dedykuje ja Tobie bo nie wiem jak do CIebie trafic hahaha

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org