Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jacek Karnowski, prezydent Sopotu nie daje za wygraną |
mnie uczyla i wcale nie jest wredna, jak to sie nie uczy to proste ze sie uwezmie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jacek Karnowski, prezydent Sopotu nie daje za wygraną |
Treść jest ukryta
|
|
Witam , moj laryngolog z łomży powiedzial ,że bd w lipcu w miescie otwierana jakas klinika chirurgii plastycznej . To prawda ? CO myslicie ? moze ktos z was tez sie szykuje na calkowita korekte ? Wolalabym nie ryzykowac i dowiedziec sie jak najwiecej . ;) Mozecie wypowiadac sie jesli mieliscie takowa . Z gory dzieki
|
|
W odniesieniu jak wyżej Łatwiej Wielbłądowi przejść przez ucho igielne jak Biskupowi przejść przez Katedralną Bramę czy tam nawet Spiżową Bramę Watykanu wejść do Królestwa Bożego. Religijny Baranie - Biskupie Arcy Kapłanie Idź : 1) sprzedaj wszytko co masz 2) Watykański majątek rozdaj ubogim 3) i pójdź za mną 4) autentycznie pójdź za mną. To parafraza nadal aktualnych słów Jezusa Szanowni Państwo - Chrześcijanie Wyobraźcie sobie co zrobił by taki wypasiony utuczony w złocie Biskup wobec Jezusa który powiedział by mu to prosto w oczy. Zorganizowani Władcy Kościoła - religijnie fałszywi prorocy są obecni jak mafijna "Ośmiornica" czytam religijna Watykańska "Cosa nostra" również na parafialnej Ziemi Łomżyńskiej. O czym to świadczy ... O czym to świadczą ZACHŁANNICY czy tam dostojnicy KOŚCIELNI ... O czym to TEN Ich CURVA (łac.) KOŚCIÓŁ świadczy ...
|
|
ja polecam osobiscie Studio Fryzur i Paznokcia na Legionow. Jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerskich jak i kosmetycznych. Na poczatku oczywiscie sie obawiałam kosmetyczki,ale jak usiadłam na manicure to od tamtej pory jestem stała klientka:)
|
|
pan Karol - jedyny prawicowy fryzjer z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
ja mam super sprawa jezdze se z laptopem po dzialkach i ogladam tv .. a sciaga dosyc dobrze jak na taka mala antenke . Kasia..
|
|
Karol rudy błazen z druhem
|
|
a co do pani z niemieckiego to niestety ja na nią trafiłam i modle się o to by ktoś ją niechcący potrącił
|
|
Ja mam radiowy z ul.kwiatowej. 4,2mb/s 40zł miesięcznie. W miarę wystarczający. Bez limitów. Ja polecam
|
|
Będzie działało, ale strasznie czułe na warunki pogodowe. Ja mam z tym problem a mam to tylko dlatego, że studiuję i mieszkając na stancji przez 9 miesięcy nie opłaca mi się inna opcja. Kasia..
|
|
Nie zdążyłam zrobić,maluch jest w schronisku. Musiał mieszkać w domu,bo umie chodzić po schodach i jest czysty.Bardzo wystraszony i piszczy.Ma mniej niż pół roku.Masywny,ale chyba duży nie urośnie.Ma urocze,grube łapki. Podobny trochę do tej suni,ale ładniejszy.Uszka ma też oklapnięte jak ona,podobną mordkę.Ma więcej brązowego i jaśniejsze.
|
|
u slonia z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Czyli jak mieszkam w pobliżu nadajnika, tj. koło szosy zambrowskiej to z takiego http://allegro.pl/tuner-do-komputera-dvb-t-hd-tv-usb-antena-pilot-i2357121770.html sprzętu bez problemu złapie dobry sygnał?? Czy nadal taka antenka bedzie zbyt słaba?? facmen
|
|
A może mógłbyś polecić jakiś dobry tuner do Lapka albo PC Stacjonarnego ?? ;))
|
|
Kolo w moim BMX jest rozcentrowane i bije na boki, znajde serwis ktory mi to naprawi ??? (dość tanio)
|
|
:/
|
|
INTERES NIE IDZE CO?
|