Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LPR - Papież nie od polityki! |
wielki architekt Przeździecki niech tak się nie obraża, jego architektoniczne gnioty nie komponują się z niczym i nikt nie robi o to szumu - o terminowości woelkiego pana architekta nie wspomnę - pewnie jest zły, że to nie on projektował ten sklep [jakby on to robił to termin oddania 2010 rok zapewniony]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LPR - Papież nie od polityki! |
Koreę zdecydowanie odradzam, ale jakiegoś japończyka albo.... albo coś od naszych południowych sąsiadów co razem z VW robią samochody..... za te pieniądze to najrozsądniejsze propozycje.
|
|
Pozwolisz Leszku, że uszczegółowię: a) Ty napisałeś: "O! Się narodowiec znalazł... w referendum głosował pewnie na TAK (bo jest europejczykiem) a teraz tu pisze, że tok myślenia hanki jest sprzeczny z ideą narodową...." b) ja napisałem: "przeczytaj wszystkie wypowiedzi, nie tylko te które idą zgodnie z Twoim "narodowym" tokiem myślenia i oceń czy rzeczywiście wszyscy sa nieprzychylni" w kolejnej wypowiedzi tekst: "Leszku: nic takiego nie pisałem! :)" odnosił się do Twojego stwierdzenia iż (tu pozwolę sobie jeszcze raz powtórzyć): "tok myślenia hanki jest sprzeczny z ideą narodową"; nie pisałem, że jest sprzeczny. A że tak zinterpretowałeś cudzysłów - cóż zrobić? - moge jedynie przeprosić za moało precyzyjne operowanie interpunkcją! Porada dnia dla samego siebie: ucz się pisać! Pozdrawiam i przypominam: jestem dyslektykiem - nie bić za niezrozumienie! :D Zeus ![]()
|
|
|
Ty ale policji bylo dzisiaj full na miescie. Trzeba uwazac... Niebieskie mary czaja sie wszedzie. Pieniedzy szukaja! michal
|
|
Zdjęcia "z lotu ptaka" Łomży robił Gabor Lorinczy. Był nawet taki kalendarz ścienny.
|
|
Niewiem jak Was ale mnie zaczyna to irytować wyciąganie codziennie garść reklam ze skrzynki, a o ulotkach poddrzwiami już niewspomne. Niewiecie czy SM Perspektywa ma jakąś kontrole nadtym zjawiskiem?
|
|
70 osób na 2000m kwadratowych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |