Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
temat dla De.wotki i POdobnych jej PiSmend |
Wal śmiało na Wesołą do Jacka, Robił mi kiedyś Diorę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: temat dla De.wotki i POdobnych jej PiSmend |
hahaha , sądząc po tym jak napisałeś ze wszystko go drażni - ja też bym go drażniła ;) Kasia..
|
|
3 Maja , jak na pocztę od polowej lecisz, u chłopaków z Masterlandu. Drukowałem już kilka razy. Jak masz swój projekt to trwa to 10 minut z wycięciem jak akurat nic poważnego się nie drukuje. Pozdr
|
|
To gwiazdy żadnej nie będzie?
|
|
belfer- co Pan miał zepsutego w tej diorce? dużo Jacek wziął?
|
|
Bardzo się cieszę,że pójdzie pierwsza tura;-)
|
|
Mirka Chaberka znam i myślę że was nie zawiedzie! Zainwestuj w JBP tu zyski zależą od wysokości inwestycji. Jednak inwestując już kilka tyś.USD można ładnie zarobić bo otrzymujesz 2% dziennie. Wszystko legalnie,płaci się podatek i są szkolenia(link niżej) Posłuchaj w poniedziałek lub piątek o 20-stej tego: oto link:http://bit.ly/zwsF6Y9(Przerwa od 28.05 do 04.06.2012) a potem zarejestruj się tu: http://adv.justbeenpaid.com/?r=kJ9LIgVzx0 i inwestuj. Oto link z objaśnieniami do rejestracji: http://partnerski.net/jss/krok-po-kroku Ja już na tym zarabiam.Pisz: andreo@onet.eu
|
|
Mrauuu Soulsavers "The Light the Dead See". Warto było czekać na ten duet;-) http://www.youtube.com/watch?v=JjYMO3Y5Tuk
|
|
Gratulacje >>>>>Ale tyle jadu i zazdrości to tylko w łomżyniakach może być.
|
|
tylko x-lander
|
|
x-lander polecam!!
|
|
zależy za jaką kasę chcesz bo nowe x-landery to cena z rzędu około 2 tys., Espiro np. Atlantic (też dobry wózek) kupisz już za około 1 tys. zł
|
|
na Rybakach zostało wspomnienie
|
|
Jula jżeli tak można ma specyficzny styl. Jest to taki rap tylko bardzie muzykalny i wpadający w ucho. Dziewczyna pisze bardzo dobre teksy. Czasami jej siewa sprawia wrażenie monotonnego ale to własnie taki styl muzyczny. Ciekaw jestem jak tam u niej z warsztatem wokalnym bo w tym co juz ją słyszałem to nie siewała nigdzie pełnymi płucami czyli cała mocą swego głosu. Trudno mnie tez jest ocenic jaka jest jej skala głosi i barwa bo większośc teksów jest tak wyszeotana i wyspiewana jakby na pół gwizdka. Nie mniej jednak niewatpliwie jest to wspaniały talent który się intensywnie rozwija - co z niej będzie to czas pokaze ale już teraz widać ,że dużo pokaże. Pani Julio życze Pani sukceców i gratuluje tej wygranej bo cąłkowicie się Pani należy.
|
|
czy za pół roku będzie większy wybór to ja bardzo wątpie. Już teraz na rynku jest dość sporo domów i nie liczcie ,że wam ktoś dom za darmo sprzeda. Owszem spadki będą ale w segmencie mieszkań gdzie ceny są sztucznie wywindowane. Domy chodza na rynku w miarę w realnych wartościach i nie jest to towar który szybko się sprzedaje. Średnia cena dobrego domu to w granicach 400 000 złotych . Ofert sprzedaży jest sporo i każdy cos sobie znajdzie. W samej Łomży i okolicy. rudy błazen z druhem
|
|
x-lander xq
|
|
Ul Nowogrodzka TOPdruk
|
|
rayben. algi, i cała reszta dawaj na wies do Nas ;))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |