Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tz, to do Ciebie. |
Miłośc do Ojczyzny to jest cos bardzo waznego ! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tz, to do Ciebie. |
Fajne nicki ostatnio pojawiły się na forum, prawda Ptysiu? :)
|
|
szamac tobie to i 20 jakby napisal to nic z tego.... "Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie są one tym większe, im większy przedstawiam sobą typ człowieka" więc jakim ty typem człowieka jesteś?? oczywiście moje pytanie nie jest skierowane do ciebie, bo ja nie lubie oceniać ludzi tylko postawy, a postawa kosmopolity mi się nie podoba, bo przeciez żeby wczesniejsze pokolenia Polaków nie kochały Ojczyzny, to dziś Czarny orzeł latałby po naszym niebie, a cała kultura narodowa i cały naród polski byłby opisany tylko na kartach historii (i to pewnie jeszcze zakłamanej). Nasze babcie by opowiadały nam jak to kiedyś w Polsce było.... Myślę, że kwestia patriotyzmu powinna być propagowana przez wszystkie stronnictwa polityczne i akurat w tej kwestii nie powonno byc podziałów. Bo państwo bez wiernych obywateli, którzy w życiu nie kierują się prywata może poprawic swoją gospodarkę, byt ludzi. Spójrzcie np. co dzieje sie w Niemczech czy tez USA.... tam milosc do ojczyzny jest wszechobecna a nie tylko mowi sie o niej podczas uroczystosci panstwowych czy tez na szkolnych apelach, na ktorych wiekszosc sluchaczy zajeta jest innymi sprawami, a na apel ida tylko po to zeby nie byc na zajeciach.
|
|
wezcie na tym filmiku nie ma nic ciekawego! zygac sie chce jak sie go oglada i słucha
|
|
a gdzie mogę kupić alusy apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
używane to na Legionów w tym komisie przy jednostce i w większości zakładów wulkanizacyjnych a nowe to na przeciwko BP tam jest taki sklep z oponami akumulatorami no i felgami jest jeszcze allegro tam jest duży wybór
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |