piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w kato-POlsce cierpią nękani ludzie

zróbcie kurs prawidłowej postawy w kolejce do zatrudniaka
albo jak cztery osoby mogą sie naj.eb.ać za 5 zloty :-
0

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w kato-POlsce cierpią nękani ludzie

Wspólczuje strażakom którzy walcza z dużym pożarem w Nowogrodzie przy tak wysokiej temperaturze powietrza.....

Dokładnie - tłumy ludzi o tej porze na łomżyńskich ulicach... Do tej pory tylko w Erze mogli ci tak zrobić;)
Wybrałem się z myślą, że niewielu się skusi a tu taka miła niespodzianka:) Oby więcej takich miłych zaskoczeń:)
Pozdrawiam wszystkich, którzy "szwendali" się po Łomży w Noc Muzeów:)

możecie przybliżyć? bo ja akurat nie wiem o kogo chodzi, a nie chcę wspierać chamskiego traktowania pracowników
dziękuję

"Udana impreza bez dwóch zdań!"
Jak najbardziej, ale dlaczego mieszkańcy Łomży "wyszli " na miasto jak wszystko jest za darmo. Pamiętam czasy, kiedy to w niedzielę ogródek jordanoswki pękał w szwach, alejki w parku Jakuba Wagi były pełne ...
Biedniejemy zarówno finansowo jak i kulturalnie.

Podpinając się pod temat, gdzie w Łomży dostane dobra folię do przyciemniania która po krótkim okresie nie zjaśnieje?

:)

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=yGTAPGneiJM&feature=related[/YRL]

Ostrzegam przed cateringem p.S.Moscikiego.Nie wywiązuje się z podpisanej umowy.Do obsługi imprezy bierze z internetu nie doswiadczone młode dziewczyny.Samowolnie zmienia meni które i nie nadaje sie do podtawienia sie na stół.Uważajnie bo kreci na kase!!!

dzieki, mam nadzieje ze w nocy tez beda otwarte o 23, wiem z centrum wawy tez poodstawiaja ale w godzinach nocnych to i ceny sa inne a z lomzy bede mial kierowce do wynajetego auta.

Skoro masz podpisaną umowę to na pewno w umowie zawarłaś jakie menu chcesz miec , skoro gość je samowolnie zmienił i nie wywiązał się z umowy zaskarż go , a nie płaczesz na forum ze cie oszukano.............

przyciemnione szyby to +15pkt do gangsta maderfakera

Potwierdzam. Nie róbcie z tym człowiekiem jakichkolwiek interesów, bo oszukuje. My też zamówiliśmy catering, nie dość, że wziął połowę całej sumy jako zaliczkę, to nie pojawił się w umówionym dniu, nie uprzedził, że nie będzie cateringu i nie odbierał telefonów. Z gośćmi zostałam na przysłowiowym lodzie. Teraz nawet nie chce oddać zaliczki, bo twierdzi, że nie ma pieniędzy. Zostaje tylko droga sądowa, tylko ciekawe czy jest wypłacalny.

Gdzie w Łomży można kupić rajstopy imitujące pończochy????http://img.szafa.pl/ubrania/0/007834878/1319715523/rajstopy-imitujace-ponczochy.jpg
Czy w ogóle są one dostępne w naszej kochanej mieścinie? ;p
Z góry dzięki za odp :):):):) Życzę miłego dnia :)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

hehehe a to dobre

Praca w Łomży? HAHA dobry żart

świetne buty!! :)
a dziewczyny. pożal sie boże . Wysoka blondyna wyglada jakby ta praca ja meczyla i za kare tam byla.

:) a żebyś wiedział , chociaż patrząc na to z perspektywy czasu jestem zdania ,że język wroga dobrze znać ;)))

http://www.youtube.com/watch?v=pbxZyLA5sfc

mhm tak myślałam :D Dzięki za podpowiedzi :)

Witam, wiecie może gdzie można się zgłosić (konkretnie, w Łomży) aby jechać na kolonie jako opiekun?
Mam kurs i chciałbym to wykorzystać.
Proszę o info, z góry dzięki.

Dali a w którym to łomżyńskim muzeum czy galerii bilety są tak drogie,że przekraczają możliwości finansowe Łomżyniaków?

Prosiłam o informacje na temat sal weselnych, a nie idiotyzmów skierowanych do mojej osoby, ale jak to na forum bywa - bezczelność ludzka nie zna granic.

Przecież sama pytasz"i ogólnie wszystkiego"

Pysiorek,pytaj śię smiało,on ma tyle klientów ,że ostatnio to z Tworek i Choroszczy do niego przyjeżdzali.

NA TEMAT SAL WESELNYCH! Czytać ze zrozumieniem w szkole nie uczyli?

Podejrzewam, że zainteresowanych takimi informacjami jest dużo więcej.Ja już próbowałam zasięgnąć opinii na ten temat na forum, ale jakoś zbytniego odzewu nie było.Wiadomo,że zdania będą podzielone, ale o to chodzi .W ten sposób pomożemy sobie wzajemnie.

Orientujecie się gdzie w Łomży można nabić klimatyzację w miarę przyzwoitej cenie ?

KasiaKa dla mnie ta jest najlepsza i żadna jej nie pobije !

1. Kryształowy Dwór w Giełczynie- NIEWIEM
2. Perła NAJGORSZA OPINIA W MIEŚCIE A PO ZA TYM JEDZIENIE NIE BARDZO WYCHODZI SIĘ GŁODNYM
3. Wenecja SALA ZA CIEMNA MENU WIELE DO ŻYCZENIA
4. Chaberek NIE WIEM
5. Jędrusiowa Zagroda JEST OK JEDZIENIE DOBRE SALA ŁADNA
6. Concordia NIE MAM POJĘCIA
JAK PLANOWAŁAM SWOJE WESELE TO ŻADNEJ Z TYCH NIE BRAŁAM POD UWAGE OPRÓCZ JĘDRUSIOWEJ

no to jak tanio i sprawnie to podajcie cene

Wszystko każdemu nie pasuje-luzie,ogarnijcie się do cholery bo jesteśmy wioską pod tym względem. W większych miastach ekspedientki mogą stać z gównem na głowie i ludzie nie zwracają na to uwagi bo każdy goni swoim życiem i nie interesuje go,jaka jest sprzedawczyni tylko zapyta o co chce, bierze to co chce i wychodzi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org