sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do Kościoła i Świata

Jesteśmy firmą świadczącą kompleksowe usługi mycia i czyszczenia parą. Pracujemy na profesjonalnym sprzęcie, a naszym atutem jest Mobilność i korzystne ceny. W zakres naszych usług wchodzą: mycie parą aut i kompleksowa konserwacja powierzchni lakieru, pranie tapicerki samochodowych, dywanów, wykładzin, mebli tapicerowanych, usuwanie: pleśni, grzybów, graffiti z elewacji, czyszczenie kostki brukowej, dezynfekcja oraz sanifikacja pomieszczeń (łazienki,kuchnie,baseny,sauny, itp).

Jeżeli chcesz przekonać się o naszych możliwościach zadzwoń, czekamy na Twoje zgłoszenie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do Kościoła i Świata

Proponuję na ks.janusza prywatny gabinet stomatologiczny zaraz za sklepem kraski z pieczywem.Sam robiłem mini protezę 4 zęby zapłaciłem 500zł szybkie terminy.Ja po tygodniu miałem już ząbki.Polecam naprawdę warto,ale tylko prywatnie na fundusz duże kolejki.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Kupię las do wycinki z ziemią lub bez. Drewno stosowe: sosna, brzoza, olcha.
tel. 692092525
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
nieruchomości
Do wynajęcia nowoczesny lokal, idealny pod działalność usługową, handlową lub biurową w nowo powstającym budynku w Łomży. Lokalizacja bezpośrednio przy Biedronce, pow. użytkowa od 100 m2.
tel. 888612611
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org