Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nawet kwaśniewski namaszcza cudaka tuska na kandydata na prezydenta |
Dlaczego? :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nawet kwaśniewski namaszcza cudaka tuska na kandydata na prezydenta |
Wyjeżdżam dzisiaj tj. 17.05.2012 z Warszawy do Łomży,około godziny 18:30. Chętnie kogoś podrzucę. Tel 602 744 754
|
|
dwudziestoparolatka1 piszesz o pracy w Scandic Food?
|
|
tak jest świetna fryzjerką strzyżenia narazie takie proste i męskie koloryzacja balejaż upięcia w drygim roku
|
|
chodziło o alior bank
|
|
CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " ! 40 letni stary kawaler , prawiczek z Kolna , Znak zodiaku : PANNA , urodziny 15 wrzesień ! Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę tematów / archiwum 4lomza , jeden z podanych adresów e-mail ; setmyfree@wp.pl lub : subhuman5@wp.pl , które to SAM autor : CXRSa1 vel Andy C - WIELOKROTNIE tu podawał , zachęcając do korespondencji z nim , a wyskoczą nam ciekawe rzeczy . …………………………………………………………………………………………………………... Jest taka stronka : http://www.pipl.com/ WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO ! użytkownik skasował swój profil ( dziwne , że cały czas dane i jego zdjęcie tam były umieszczone , a dosłownie w chwilę , po tym , jak to podałem , to NATYCHMIAST , pozostało tylko to : : setmyfree@wp.pl, 38 years old, Monaco - majk ... Kolyo, zizo oraz : setmyfree - DESATIVADO. @setmyfree TERAZ , a tej stronce prawie nic nie ma , ale było dużo danych i ZDJĘCIE - TO SAMO CO NA PROFILU , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych . (… to 38 lat , dotyczyło 2010roku ) WCZEŚNIEJ SKOPIOWAŁEM STRONĘ I tWOJE ZDJĘCIE ! ………………………………………………………………………………………………………… Jest taka DRUGA stronka : http://www.spokeo.com/email-search WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO ! TAM JESZCZE , na chwilę obecną JEST ZDJĘCIE , TO SAMO CO na profilu , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych …………………………………………………………………………………………………………. Jest taki PORTAL SPOŁECZNOŚCIOWY , jeden z dwóch najbardziej popularnych , gdzie wystarczy wpisać adres e-mail w wyszukiwarkę : subhuman5@wp.pl , a już mamy profil ze zdjęciem , ( prawdopodobnie nie można tam całkowicie zlikwidować swojego profilu , ale może coś tam CELOWO zmodyfikować ) , niemniej jednak …. …………………………………………………………………………………………………. TERAZ ! , ze zrozumiałych względów nie mogę pisać inaczej jak : …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. - Tylko DUŻE JEST PIĘKNE , TYLKO DUŻE ! ( a każdy myślący człowiek się domyśli o co mi chodzi ) . …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. - ……………………………………………………………………………………………… BRAKUJE , TYLKO ADRESU , ale ja mam czas . BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " ! _______________________________ Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 14-05-12 00:13 O , jesteś andzia c , już odżyłeś ? Gdzie byłeś od 25 kwietnia ? Ponad dwa tygodnie był spokój , morda cię swędzi ? Dlaczego , DWA dni temu SKASOWAŁEŚ swoje zdjęcie na swym własnym profilu , na PORTALU SPOŁECZNOŚCIOWYM ( f ... ) ? PRZEZ TE DWA TYGODNIE , DUŻO LUDZI POZNAŁO JUŻ tWÓJ RYJ , za póżno !!! , najważniejsze , że teraz wiem jak wyglądasz i gdzie cię szukać . POROZMAWIAMY sobie " bohaterze " z za monitora i wtedy się " pośmiejemy " .
|
|
Uszkodzony :) Twój to tylko dla kozy sie nadaje :):) Więc muszę cie rozczarowac, ale z bydłem nie spół.....je :):) To tyle odemnie dla ciebie kozi grzmocie:):):) Ten temat jest o muzyce a nie o twoich frustracjach, więc bądź na tyle światłym czlowiekiem i zrozum że on nie jest dla ciebie :):) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Zenit pisze o zbieraniu truskawek,a nie o fiku miku na polu truskawkowym.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
hejka ;) Mam pytanie jak uważacie czy w Łomzy powinna powstać jakaś fajne herbaciarnia gdzie można posłuchać parę koncertów i obejrzec jakieś wystawy?
|
|
Ja też muszę wybrac w tym roku liceum. Myśle że gdzie nie pójdziesz tam będziesz musiał sie uczyć bo to w końcu szkoła. Ale osobiście polecam I LO ;D chodze do gimnazjum przy I LO i naprawde jest fajnie. Śmieszni nauczyciele bardzo dobrze uczący;) Fakt jest faktem że jesli idziesz na studia i widza w podoaniu że jestes z I LO to od razu punktujesz nie ma co sie oszukiwać. Z pewnością wiesz jak będą wyglądały teraz lekcje w naszym roczniku. A czym sie interesujesz i co chciałbys zdawać to może klase polecę? ;)
|
|
Zbyszko z Nowogrodu ;) suuper ;)
|
|
Jeśli postawisz dla gości dobry alkochol to najgorsze patałachy będą super
|
|
Jadę dzisiaj około 13 - 14 do Białegostoku. Chętnych zabiorę, cena 10 zł. Tel. 500817865
|
|
UWAGA !!! szukamy 20 osób-ochotników, którzy fanatycznie kibicują akcji - szkółek piłkarskich Nivea Ajax. Systematyczne głosowanie przez tę 20 po co najmniej 100 głosów da nam stabilną liczbę 2000 + pozostali i szansę na wydźwignięcia się z tej ZAPAŚCI złota dwudziestka: 1. mix- ponad 320 2. zarzadmlks ponad 300 3. ja ponad 170 ..... ![]()
|
|
baa aby tylko kaganiec:):) Zakładaja mu dodatkowo pas cnoty żeby krowy były bezpieczne przy nim :):):):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |