Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy ludzie wyjdą na ulice, ja będę wśród nich\" |
BEZKONKURENCYJNIE III LO :) Poziom nauczania w szkołach jest "liczony" według laureatów różnych konkursów , dlatego IILO kreowane jest na "lepsze". W rzeczywistosci jest troche inaczej. Mam świetny przykład, gdy jedno z rodzenstwa poszlo do IILO, zas drugie do IIILO i wiem jak to sie przedstawia. Ponadto mam koleżankę w ILO, w którym nauczyciele chwalą uczniów IIIego i ich poziom wiedzy, po egzaminach maturalnych ustnych . Jak ktos juz powiedział- zastanów się nad tym co chciałbys zdawac na maturze i podpytaj uczniów z IILO i IIILO, jacy są nauczyciele z danych przedmiotow i czy faktycznie dobrze Cie przygotują do matury. Wiem, ze od wrzesnia w IIILO mają byc klasy profilowane, tak jak w ILO. II bodajże nadal zostaje przy fakultetach :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy ludzie wyjdą na ulice, ja będę wśród nich\\\" |
zadupie dlatego że się tak podniecasz...
|
|
Ja jak miałbym drugi wybór to został bym alfonsem,radził bym ci pomyśleć nad tym.
|
|
Zryty Beret masz.
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat ponizej - niżej już nie można (?) Autor: BRAK NICKA (---.lomza.vectranet.pl) Data: 13-05-12 10:12 jest okazja niedlugo na ulicy pokaze sie samochod google street pokazmy ze lomza to zadupie jak tylko ujrzycie samochod wystawiajcie swoje pupy w kierunku samochodu niech wszyscy zobacza ze zadupie tu jak h,j ___________________________________________________________ To prawda taa... Religijne zadupie gdzie kapłanów większość i kościołków ful wypas w w nim ochrzczona stara wiara czytam stare dupy owocujące gównem religijnego zakłamania i obłudnej fałszywości która ten Kościół umacnia i konserwuje ... ... czytam ubogaca wznosi do Boga te swoje ful wypas kościołki w którym kupczy się życiem Bożym - Bożym Ciałem (wierzącym społeczeństwem) i fałszywie handluje tym życiem tak jak fałszywie przehandlowano Jezusa procesyjnie demonstracyjnie religijnie pognanego z krzyżem na Golgotę O czym to świadczy ...
|
|
nie wszyscy maja w swoim zwyczaju pokazywac dupe jak ty znaczy czesto sie wypinasz? bo nie rozumiem
|
|
Na Szosie Zambrowskiej,koło pogotowia Kasia..
|
|
I jak się sprawa zakończyła ?
|
|
"kozystac"
|
|
Re: Kiedy ludzie wyjdą na ulice, ja będę wśród nich\\\\\\\" |
Taka sama ta karta jak i piszacy gramatyczny tlumok.
|
|
|
kuba1894 , to mój ostatni post do ciebie dzieciaku-gimnazjalisto: jakbyś stanął na palcach , to możesz mi ciągnąć ( razem z siwym ) na stojaka . I USMARKANY SZCZYLU weż się za lekcje , a nie tu , jak ta żaba , podnosisz nogę , gdy konia kują . żegnam cię gimnazjalisto .
|
|
Witam! Poszukuje wolnych dziewczyn dla mojego kolegi , osoby zainteresowane prosze o wiadomość ;) e-mail: cibor92@gmail.com Pozdrawiam ! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Łomżynianki mówią mi że jesteś cwelem zezowaty:)))))))
|
|
widzę, że mit Bernatowicza upada, trochę szkoda, ale potwierdzam nie ma się czego bać i ludzie zajebiści, otwarci, weseli, imprezowi czasem aż za bardzo :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |