Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czego PIS nigdy nie robił? |
izabellla jakie marzenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czego PIS nigdy nie robił? |
...jeśli nosicie szkła kontaktowe i kupujecie je u optyków to polecam tą stronkę- www.szkla.com/174141 ...Dużo taniej i są fajne promocje...pozdrawiam.
|
|
znaczy się , że oddałeś Garbaty Anioł ? jak tak , to nie pal głupa - izabellllllla pisze do : Autor: Wadolek (---.lomza.vectranet.pl) " Wadolek zal mi Cieboe skryte marzenia chyba sie nie spelnia..." , a ty jako Autor: Garbaty Anioł (---.lomza.vectranet.pl) , jesteś , aż tak zainteresowany , że zadajesz pytanie : " izabellla jakie marzenia? " Myśl w głowie została , zapomniałeś tylko GDZIE i pod jakim nickiem ostatnio pisałeś . Po ile wy tu nicków macie pozakładanych , ażeby pisać samemu z sobą ?
|
|
Brzeczyszczykiewicz, akurat chillipizza zmieniła na 10 razy lepsze miejsce niz miała wcześniej... Długa to nie jest juz żadne centrum miasta, po 18 zamiera zupełnie.
|
|
Witam! Potrzebny mi jest agregat prądotwórczy - min. 8 KW, mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie taki można wypożyczyć na 2 tygodnie ? W Łomży byłam w 3 wypożyczalniach i nie mają, w czwartej wypożyczalni był ale o małej mocy. Może gdzieś w Ostrołęce lub Białymstoku?
|
|
Witam. Chcielibyśmy kupić mieszkanie w Łomży najlepiej w kamienicy. Zainteresował nas rynek wtórny. Jest teraz podobno jakaś odrestaurowana kamienica tuż przy którymś LO(info od znajomych) Czy ktoś więcej wie nt. temat?? Jakie są tam ceny?? Czy warto?? Prosimy o rady
|
|
Nie bądż śmieszny . Jak znalazłeś portfel z dokumentami , to mogłeś nadać LIST POLECONY PRIORYTETOWY - na drugi dzień adresat go otrzyma - z wiadomością i kontaktem do siebie , a nie pisać : " wrzuce Ci do skrzynki przy ul. Kazanskiej caly portfel, jezeli wejdzie... " PROSTE ?
|
|
to bedzie ten sam numer tyle ze na innej karcie
|
|
Chciał oddać i pomoc to najważniejsze. Nie chciał może mieć kontaktu z gościem
|
|
Chodzilo mi o okolice tumany. Allegro to swietna rada. Haha. Rany tu faktycznie nie warto pisac bo odpisuja blade gowniarze w okularach siedzace cale dnie w domu walac gruche i piszac glupoty w internecie. Dorosnijcie wreszcie. To nie jest fajne.
|
|
ale tel nie mam na abonamet to tez moge nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dokladnie jak wyzej rodzina znajomi to jedyne zaufane zrodlo inf.
|
|
Autor: info4 , a nie mógłbyś częściej pisać tu na forum ? Mądrego to , aż miło poczytać .
|
|
Dopiero się zarejestrowałem, zaglądam od jakiegoś czasu więc pewnie jest szansa, że coś tam jeszcze "mądrego" napiszę. :-) Nie obiecuję systematyki bo tempo życia szybkie i różne sprawy uciekają między palcami, nie tylko posty...
|
|
Ja bym tam po 1000 zł nie kupiła. Moim zdaniem nie warto.
|
|
Kurde szkoda, utalentowany piłkarz był... ; ( rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |