Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziwny kraj, gdzie prezydentem jest |
Zezowaty Ty jesteś po prostu popier*olony nic lepiej tego nie określi... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziwny kraj, gdzie prezydentem jest |
Zezowaty jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to po prostu zamknij jape ;) facmen
|
|
Może wizyta u psychiatry by Ci pomogła. Chojraku przez kabel, widać obrażając ludzi, chyba próbujesz się dowartościować, bo normalnie w hierarchii jesteś bardzo bardzo nisko...; ) facmen
|
|
Kolego jeśli chciałbyś dobry tuner dvb-t (nowy i w dobrej cenie) to pisz dr.krecik@wp.pl. Zajmuję się właśnie takimi rzeczami, anteny i okablowanie też mam, więc na pewno się dogadamy. Kasia..
|
|
Sam masz kompleksy próbujesz po wszystkich cisnąć, chcesz jak nigdy a wychodzi jak zawsze, psi naplecie :)
|
|
ja wam mowie zezoawty to jest gosc osoba madra analizujaca obiektywnie wszystkie sytuacje umiejaca przewidywac rozwoj wydarzen jego firma to musi sie rozwijac ogolnie czlowiek ktorego waarto poznac moze bede mial kiedys zaszyt uscisnac mu dlon moze przejdzie na mnie choc troche jego madrosci wtedy to bym zaczal kosic hajs
|
|
BRAK NICKA - nigdy nie nurkowałeś i nigdy nie latałeś, a głópoty wypisujesz ciągle, więc miejsce do rozwijania Swojej pasji masz na tym forum. Bez sensu to, bez sensu tamto. Jak Cię nie interesuje ten temat, to czego tu wlazłeś? Wiem, popisać kolejne głupoty, bo tylko to w życiu potrafisz najlepiej. zezowaty, kuba i belfer, to także typowe trolle. Wypisują Swoje dyrdymały prawdopodobnie (bo nie czytam wszystkich) w każdym temacie. W tym też. Bawcie się dalej.
|
|
A ta piękna pani na komputerze dorabia te lakiery???
|
|
Jak w temacie szkoły moim zdaniem podobne, blisko siebie , jedni mówią że w II mniej nauki jest a w III więcej chociaż do II trudniej się dostać co myślicie ? I czy w II nie jest nudno czy nie chodzą tam same kujony ? Bo nie wiem którą szkole wybrać , dostane się do obydwu raczej bo sobie wyliczyłem ale jedni mi II doradzają a inni odradzają a jakie są wasze opinie ? Kasia..
|
|
Mam rower gorski w bdb. stanie jak cos to pisz na meila: nikone@o2.pl.
|
|
za drogo i mały wybór. ale ładne rzeczy, orginalne mozna tam zakupic. ale raczej nie polecam
|
|
to podaj meila.
|
|
Kliknij mój nick:)
|
|
Między II ,a III jest łatwy wybór: II LO ;). Świetna atmosfera i wyższy poziom nauczania, lecz jeżeli zależy Tobie na najwyższy poziomie kształcenia oraz jesteś solidną,pracującą (w sensie nauczania) osobą idź do I LO. Uczyłem się tu i tu po 3 lata więc,jak masz więcej pytań na temat I i II LO to wal śmiało. PS: Ludzie i nauczyciele z II LO rządzą:)
|
|
JA TEŻ Z CHĘCIĄ KUPIŁBYM ROWER GÓRSKI ZA PRZYZWOITĄ CENE :) EWENTUALNIE JAKIŚ SZOSOWY Z PRZERZUTKAMI
|
|
Za ,Blaszakiem',obok salonu Orange jest serwis rowerowy gdzie facio remontuje rowery i sprzedaje uzywane,fajne rowery po naprawach.
|
|
witam czy ktoś wie coś bliżej http://4lomza.pl/index.php?co=kalendarz&akcja=wyswietl&data=2012-5-19&miesiac=5 np. gdzie: Klasztor OO Kapucynów, ul. Krzywe Koło 3 godzina rozpoczęcia: 19:00:00 19.00 - 23.00 - zwiedzanie kościoła i katakumb lub gdzie: Katedra Św. Michała Archanioła, ul. Dworna 25 godzina rozpoczęcia: 19:00:00 19.00 - 23.00 - zwiedzanie katedry i krypt pod prezbiterium Czy całe te zwiedzanie np. Katedry i katakumb jest jednego dnia?? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |