Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli przyjąć logikę opozycji, że wybory są zorganizowane nieuczciwie, to jeśli jednak zwycięży kandydat opozycji, to nagle staną się uczciwe? |
Zajrzyj www.jubilerpieciak.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli przyjąć logikę opozycji, że wybory są zorganizowane nieuczciwie, to jeśli jednak zwycięży kandydat opozycji, to nagle staną się uczciwe? |
Co się dzieje w naszych lokalach,wiecie napewno o jakie chodzi,zachodzisz człowieku kupujesz piwo z nalewaka za 5,50-6zł a dostajesz wode,jak te piwo smakuje!!!na drugi dzień boli głowa,lokal kosztuje żeby utrzymać ale chcę kupywać normalne piwo nie tylko ja ale i wszyscy(ktoś zlośliwy powie kup piwo w butelce inny ma smak)jeśli tak dalej będziemy robieni w balona nikt nie przyjdzie do lokalu i nieda zarobić tylko kupi piwo w sklepie za połowę ceny albo z promocji jakie teraz są np.warka za 1,99 i masz trzy piwa za jedne,w barach niema tylu klientów jak kiedyś a jak tak dalej będzie nikt nie przyjdzie sprawiać panom buty za siki weroniki.....:)
|
|
Re: Jeśli przyjąć logikę opozycji, że wybory są zorganizowane nieuczciwie, to jeśli jednak zwycięży kandydat opozycji, to nagle staną się uczciwe? |
nie o te forum chodzi :) a te drugie pati nie działa masz racje moze usuniete jest... facmen
|
|
i osły tez sie hoduje. rudy błazen z druhem
|
|
Znam kilku właścicieli dużych lokali na południu Polski, kiedyś mówili mi, że piwa. np Tyskiego dostają trzy rodzaje, kategorie jakkolwiek to nazwać. Mianowicie - chu*owy - dobry - najlepszy. Dostają tak od dystrybutora i też wątpię, aby rozcieńczali piwo z wodą.
|
|
Witam pilnie poszukuje kinect do xboxa z gra oczywiscie.
|
|
Mam pytanko czy zna ktoś dobrego kamerzystę na wesele z Łomży i okolic?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |