Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pal Mall... |
jest ryzyko jest zabawa a nie jakby chcial zezowaty zeby mu wilkimi wolami na kartce napisac na tym zaroisz 100 tysiecy gwarancja 100% niema tak w zyciu ze cos jest pewne na 100% zambrow zaryzykowalo i albo zyska albo straci czesc pieniedzy ale przynajmniej nie bedzie zalowac ze nie sprobowalo po prostu by za cos sie wziasc tzreba miec jaja a nie wydmuszki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pal Mall... |
Tez o tym myslalam. To jest dobry pomysl, ale nie na Łomże
|
|
nooo...supeeeer pomysł:)))
|
|
1500zł Kasia..
|
|
BRAK ROZUMU , nic straconego , jest jeszcze czas , wykładaj kasę i ryzykuj , a będziesz miał i zabawę . No , ale ty na tym bezrobociu i zasiłku z MOPSu , to więcej przez swoje całe życie , jak ze 100 zł to nie odłożyłeś , a za takie pieniądze , to możesz co najwyżej tam watę cukrową sprzedawać .
|
|
specjalnie dla ciebie powtarzam jaja nie wydmuszki
|
|
BRAK ROZUMU , rozumiem twoją frustrację i zazdrość , bo mieszkać całe życie z mamusią w kawalerce bez wygód , jeżdzić rowerem po śmietnikach i zbierać puszki od piwa , to naprawdę musi być ci ciężko .
|
|
pandziu, czekać 2 tygodnie trzeba tylko na psiaka, który właśnie trafił do schroniska i przechodzi kwarantannę. Na inne mordeczki nie musisz, a zapewne jest ich tam pełno. Wizyty przed i poadopcyjne są bardzo dobre, jednak nie oszukujmy się, bez pomocy schronisko nie da rady - jest tam za mało rąk do pracy, a zbyt dużo czworonogów łaknących uwagi. Gdybym mieszkała dalej w Łomży to bym pomagała ile mogę, a tak **** blada :/ Ważne, że dzięki niektórym lukom z dogomianii psiaki znajdują dobre domki :) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Ja u Alicji Kijek płaciłem 50zł za białą plombę Kasia..
|
|
dzieki za odpowiedz. mi nie chodzi o yorka. ja mam na oku tam innego psa. jest juz dlugo. dodawalas go na tablica.pl teraz wyjzedzam za granice i zastanawiam sie czy jest sens ja brac. ale tesciowa jest w domu i moglaby sie na zajac. to tylko dwa miesiace. moze nawet i miesiac. boje sie ze jak przyjade to jej juz tam nie bedzie. wlasnie przez te ogloszenia na tablica.pl zaczelam sie zastanawiac czy nie wziasc jej teraz. ja wiem ze schronisko to nie jest hotel i nikt nie bedzie dla mnie psa trzymal. a jeszcze pytanie. czy psy tam maja jakies zabezpieczenie od kleszczy??
|
|
Przecież na stronie głównej ' leci ' baner reklamowy , że na muszli od czwartku 10 maja .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |