wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Izraelskie media nie obawiają się projektu „STOP 447”. Powodem postawa PiS-u

odstąpię salę w łomży 7.07.2012,

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Izraelskie media nie obawiają się projektu „STOP 447”. Powodem postawa PiS-u

oddaj kosciolowi oni beda wiedziec co z tym zrobic

Re: Izraelskie media nie obawiają się projektu „STOP 447”. Powodem postawa PiS-u

Alior

Mam pytanko może ktoś z was orientuje się jak to koszt. Mam plamkę od kamienia na przedniej szybie nie ma sensu aby wymieniać całą można prawdopodobnie to skleić sęk w tym że chciałbym jaki to jest mniej więcej koszt. Może ktoś z was mia już taki przypadek i może pomóc. z góry dzięki za pomoc.

Gdzie najblizej Lomzy znajduja sie zwirownie.Chodzi mi o kupno pospolki, piachu wieksza ilosc. JAKIES NAMIARY?

dołączam się do pytania

oki dzieki

a ja mam taki nastrój

http://www.youtube.com/watch?v=HAsACMym3r8&feature=related

co za ludzie pomagasz mu ogarnac sprzedaz samochodu oddajesz cale serce sprawie a on karze sobie ublizac

Autor: SylwkaX , wybacz , ale nie dziś , i już nie o tej porze , ja jak ktoś zadaje poważne i ciekawe pytanie , jak mogę pomóc , to dlaczego nie ? , jeżeli coś wiem w tym temacie .
Teraz jestem trochę "zmęczony " i nie chcę Ci mieszać w głowie .
Trzeba było się wcześniej odezwać , ale to nie problem , jutro Tobie mogę dać przykłady KONKRETNEJ sytuacji , opartej na faktach .
Podaj mi TYLKO wartości , ( nie interesuje mnie gdzie to jest i kim Ty jesteś , czy co robisz ) .
POCZYTAJ DOKŁADNIE TEMAT powyżej , a do w miarę dokładnej analizy , potrzebne mi są WSZYSTKIE dane o które prosiłem powyżej .
NIE MUSZĄ BYĆ IDEALNIE DOKŁADNE , ale dane przybliżone , pomogą mi na ustalenie stanu faktycznego .
PS :
" Porada " którą Ci dam , nie jest wiążąca i trzeba ZAWSZE uwzględnić KONKRETNĄ sytuację .
Potrzebne mi są ORIENTACYJNE dane , ale te wszystkie , o które pisałem .

JAK ODPOWIESZ , TO JUTRO ok. POPOŁUDNIA CI ODPISZĘ .

tyskie leszek zywiec warka

Kasia..

Fortuna, Złoty bażant, Koźlak, Okocim.

Polecam dobrego kamerzystę i fotografa w jednym ;)
Z Jedwabnego :) naprawde warto !!!
Super nagranie i zdjęcia śliczne !!!
:):):):):):):):)

STRONG !!!!!!!!!!!!!! ;D

ja polecam panią Agate Podolak. troszkę ciężko siędostać ale warto poczekać :)

...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org