Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego forumowe folksdojcze nie wyją tym razem? |
A w dobry trener jest w Łomży ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego forumowe folksdojcze nie wyją tym razem? |
http://www.youtube.com/watch?v=x8LoTfEegzI ten jest dobry Lech Roch Pawlak ;)
|
|
Eldo Paktofonika
|
|
Dzieciaku , ja w Twoim wieku , to JUŻ byłem po tzw pierwszym kroku w boksie ( oczywiście amatorskim ) , póżniej trochę kulturystyki ( nie tu w Łomży ) , a jak przyszedł czas Brusa Lee , to też troszeczkę łyknąłem tego stylu i jestem " rzadki " w te klocki , a żeby chociaż utrzymać formę , to trochę ćwiczę , sam dla siebie w./g swoich możliwości . Musisz mieć konkretny " podkład " , dużo silnej woli i samozaparcia. Kozakiem nigdy nie byłem , ale życie nauczyło mnie , że przed byle ch...m nie pękam . MOTYWACJA , przede wszystkim i DUŻO cierpliwości !
|
|
nie pytam się o ciebie i o twoje osiągnięcia tylko o to czy trener dobry jest w Łomży w sensie czy umie przekazać wiedzę wytłumaczyć wszystko co do techniki . MMA chce trenować bo spodobał mi się ten sport a nie żeby być kozakiem wole iść na trening niż sączyć browara pod blokiem albo siedzieć przed kapem A co do motywacji i samozaparcia to o to się nie martw .
|
|
Autor: h0j , to co kiedyś wcześniej pisałem : JEDEN CH..J , TYLKO W INNYM OPAKOWANIU ! ŻENADA !
|
|
przy pomocy "yopmail" można założyć nieograniczoną liczbę kont. Ja jestem blisko setki. Do 24:00 mamy czas. Brakuje około 450 głosów. Działamy!!!
|
|
ELDO jest najlepszy!!!!!
|
|
Moim zdaniem w Łomży mogła by powstać jakaś fabryka odzieży. Wiadomo że na początku na małą skalę, ale z perspektywami stałego rozwoju. Miasto ma tradycje z tym związane, więc i rąk do pracy by nie zabrakło. Kwestia stworzenia dobrej i rozpoznawalnej marki. Wiadomo że na dzień dzisiejszy zakładając firmę w Łomży nie można liczyć jedynie na to że rynkiem zbytu będą sami Łomżyniacy, bo takie biznesy szybko bankrutują. Trzeba było by stworzyć coś zupełnie nowego, co znalazło by odbiorców na szeroką skalę, ogólnopolską, międzynarodową, lub chociaż ponadregionalną. Dziwi mnie czemu Łomża nie potrafi przyciągnąć inwestorów, którzy by stworzyli jakiś większy zakład przemysłowy. Nie wiem co jest ku temu przeszkodą. Czy chodzi o słabe połączenia drogowe ze światem, a może o drogie nieruchomości i odpowiednio duże podatki? Przecież w Łomży jest masa ludzi wykształconych, chcących pracować. Może więc specjalna strefa ekonomiczna przyciągnie jakieś większe inwestycje.
|
|
|
|
Witam! Wszystkie informacje znajdziesz na naszej stronie, jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania napisz maila lub zadzwoń, udzielę ci szczegółowych informacji POZDRAWIAM!!!!!
|
|
Wszędzie można spotkać normalne dziewczyny tylko Wy niewłaściwie nas szukacie :)
|
|
Slonce dziekuje za precyzyjna odpowiedz ;) wracajac do tematu. naprawde jest trudno spotkac fajna kobiete. no ale wiem, ze w swych staraniach na pewno nie zloze broni ;) i kedys Cie znajde :) ![]()
|
|
trzeba uciekać jak najszybciej z tej pozycji. Powiadamiać wszystkich znajomych i nieznajomych i w górę, jak najwyżej w górę. http://www.szkolkinivea.pl/nursery/1189.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |