Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Papieskie przesłanie do Narodu z dn.19 maja 2003.Manipulacja słowami papieża.... |
Miasto Łomza to miasto kościołów i bezrobocia. Polikwidowali duże zakłady pracy, wysyłając ludzi na ulicę.Młodzież ucieka z łomzy , bo nie widzi dla siebie perspektyw.Radni debatyją, czy Prezydent ma rację? - czy nie . Mało kto się przejmuje przyszłością Łomzy.Oni myślą tylko o sobie. Dzieci wyuczą , bo mają za co. Odnośnie budowy kościołów: NiechBiskup sobie buduje , ile chce?. Tylko niech to robi za swoje.Niech nie woła o pieniadze na budowę, bo Łomza jest tak biedna i bez pracy , ze Tym niezamożnym Łomzyniakom już nie ma co zabrać. Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
8 dni...... |
Byłem w Warszawie w czasie protestu.... z Łomży nie widziałem taxi. Zwracałem na to szczególną uwagę.
|
|
Re: Papieskie przesłanie do Narodu z dn.19 maja 2003.Manipulacja słowami papieża.... |
Oczywiście budowę super-hiper-mega-gigamarkietu:P
|
|
Re: Papieskie przesłanie do Narodu z dn.19 maja 2003.Manipulacja słowami papieża.... |
Ooooooo to niesamowite... Klaudiusz i Gulczas.... a może jeszcze do kompletu przyjedzie M.Wiśniewski coby urozmaicić festyn p. Tockiemu?
|
|
Każdy ma swoich kolegów i swoich idoli. Jedni chodzą na koncerty ŁOK, innych rajcuje bigbrader, bar czy inny idol. De gustibus...etc. Tylko po co tym się chwalić publicznie? Przecież na to forum mogą wejść ludzie spoza Łomży. Przeczytają i..... obciach dla wszystkich mieszkańców. Poza tym wydaje mi się, że pisanie o tych personach, że cokolwiek parodiują jest przesadą. Oni po prostu są parodią.
|
|
tak to jest prawda mam parę znajomych które pracuja w tych sklepach łomżyńskich kupćów. Na warunkach dokładnie takich jak przedstawił Janeczk. czesto za najniższe płace. Wykorzystywane na maxa. War sanitarne pod psem. I nikt za nich się tym nie zajmnie. A ich śmiesznego płaczu słuchają jak świnie grzmotu.
|
|
Fascynuje mnie brak promocji Łomży i okolic... Wszak jest tu tyle możliwości, tyle atrakcji krajobrazowych, no i najpiękniejsze dziewczyny w Polsce (jestem przyjezdny, więc wiem co mówię...). No i co się dzieje. Wrzućcie hasło Łomża do wyszukiwarki... totalna bryndza. Jedynie 4lomza jakoś ratuje sytuację... Obserwując, stwierdzam że jest tylu młodych ludzi z ambicjami, tylu artystów w dobrym tego słowa znaczeniu... Skrzyknijcie się... Zanim wszyscy lepsi stąd wyjadą... Miasto umiera... coraz szybciej...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |