Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sejm odrzucił poprawki Senatu: PiS zmienił Kodeks wyborczy |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sejm odrzucił poprawki Senatu: PiS zmienił Kodeks wyborczy |
U mojej siostry w Siemianowicach wprowadzono nawet zakaz wjazdu benzyniakow od momentu kiedy od oparów benzyny doszlo do pozaru.Tylko natychmioastowa akcja strazy nie dopuscila do tragedii.
|
|
ZEZOLCU CZY TY NIE POTRAFISZ BEZ BABRANIA SIĘ W G.....WNIE KORZYSTAĆ Z FORUM CZY JESTEŚ , AŻ TAK OGRANICZONY UMYSŁOWO ? _____________________________________________________________ kończę z tobą na teraz i PIES CI MORDĘ LIZAŁ ! ( a gdybym napisał , że może i cię je...Ł , to byłby zbyt wielki zaszczyt dla ciebie bo nikt nie chce z toba miec nic wspólnego )
|
|
|
|
Obleśny i Omaniona , CZY wY NIE POTRAFICIE SAMI OD SIEBIE COŚ NAPISAĆ , TYLKO KOPIUJECIE MOJE SŁOWA ? CZY JESTEŚCIE , AŻ TAK OGRANICZENI UMYSŁOWO ? _____________________________________________________________ kończę z wami na teraz i PIES wAM MORDY LIZAŁ ! ( a gdybym napisał , że co niektórych to i je...Ł , to byłby zbyt wielki zaszczyt dla was )
|
|
CXRSa1 , andzia C , a co tobie DEBILU gorzej ? JAKIM TRZEBA BYĆ IDIOTĄ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? ______________________________________________________________ CXRSa1 = Andy C , andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie ! Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu . Jakim DEBILEM trzeba być , aby zakładać takie tematy i wypisywać takie bzdury ? .... andzia C ???
|
|
andzia C już zaatakowała , teraz czekam na fan club marudy , JAK SIĘ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ZMOBILIZUJE I BĘDZIE PISAĆ POD KILKOMA NICKAMI NARAZ , a i zawsze można założyć jeszcze kilkadziesiąt nowych , chociaż tych co już macie ( a co poniektórzy , to i po kilka nicków tu używają ) , to " SUKCES " fan klubu marudy - zapewniony . ___________________________________________________________ wpisywać się bo już nudą powiało , a mam dobrą zabawę z IDIOTÓW , boki zrywam ze śmiechu , jak czytam te nieudolne prowokacje w moim kierunku , ___________________________________________________________ STAŃCIE W JEDNYM SZEREGU Z TYM DEBILEM andzią C !
|
|
KONFABULUJESZ andzia C ! Jak mogę się czuć tu czymś poniżony , jak mnie tu NIC NIE RUSZA i WALI MNIE TO CO JAKIŚ DEBIL WYPISUJE wg zasady : JAK BURA BEZZĘBNA SUKA , KTÓRA JAK NIE JEST W STANIE UGRYŻĆ , TO CHOCIAŻ SOBIE POSZCZEKA !!! _____________________________________________________________ andzia C , CIEBIE JUŻ DAWNO NIKT TU NA FORUM NIE UWAŻA ZA NORMALNEGO , więc nie produkuj się KMIOCIE , PAROBKU PAŃSZCZYŻNIANY .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |