Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to aż trudno komentować regularny stalinizm? |
w tym sezonie chyba będzie królowało na piersi pań nasze godło albo łeb lwa :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to aż trudno komentować regularny stalinizm? |
dzięki mmisiek1 ale wracam 08.Maja chyba ze znowu sie wybiore to dam znac
|
|
dr Skrodzka w łomży na długiej super babka
|
|
dawaj tego kundla to ci go ogole
|
|
mi kiedyś leczyła dr śliwa i b dobrze
|
|
Ciekawe jakie są kryteria dostania się do tego przedszkola??
|
|
Nie wiem czy dobrze pisze, ale w osk centrum chyba jezdzi Pan Ernest Cieńiewicz... Bardzo polecam tego Pana :) nigdy sie nie spóznia, kulturalny i o wszystkim mozna pogadać no i oczywiscie wiekszosc osob , które u niego jezdziły maja juz prawko. Polecam
|
|
|
t.rroku od kalesonów , a do czego innego ty się nadajesz ? cytat : " W najgorszym wypadku bylbym w stanie tez walczyc z policja jak i podpalic budynki panstwowe." " Jak by co to ja w to wchodze na zaboj."
|
|
ja przyciemnialem sobie a pozniej kumplowi w furze to prosta sprawa, tylko trzeba najlepiej to wyjąć szyby wtedy bedzie najlatwiej ale i bez wyjmowania da rade tyle ze trzeba wiecej czasu poswięcić
|
|
Ludzie dajcie mi tu choć cień Nadziei że ... ... tu mieszkają tu również porządni ludzie jak bóg przykazał a Jezus nauczał a nie same parafialne wypierdki gówniane owoce Zachłanników z Łomżyńskiej Katedry i Kurii Kościoła na Ziemi Łomżyńskiej - powszechnego - Katolickiego jak Zło które ... ... Oni (kapłani) między ludźmi szerzą zakłamaniem w pozorach prawdy którą autentycznie od wieków deprawują - niszczą na sposób Ludzki i Boski czego Świadectwo dał Jezus i TVN pokazując owoce tego zakłamania i ... i koszty społeczne jakie razem ponosimy składając swoją ofiarę O czym to świadczy ...
|
|
oceniając jako disco polo to czołówka ! Mi się podoba !
|
|
Martwimy się o Ciebie :)
|
|
|
Dobrze , że powstają takie miejsca , oby tylko CHAMSTWO typu Autor: Janusz kos tam nie zaglądało . Janusz kos , to właśnie przykład typowego mieszkańca tego miasta , potomka roztrząsaczy gnoju , nieudacznika życiowego , który na co dzień utrzymuje się ze zbierania puszek do piwa po śmietnikach , a w sezonie dorabia jako parobek u beneficjentów dopłat Unijnych . Poczeka jeszcze trochę , a zacznie się zbiór kwiatu lipy , jarzębiny i kasztanów , a teraz na ślimaki winniczki , czas KASZTANIE , januszku gilosie !
|
|
jankenson pisales powaznie? jak tak to odezwij sie
|
|
A nie odnosi ktoś jeszcze wrażenia , że na litrach oszukują ? Może i najtańszy , ale może więcej wchodzić niby?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |