Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ślepiec upije się z radości... |
GŁUPIO ci się zrobiło i teraz odwracasz kota ogonem ? Starcze , co ty BREDZISZ , masz : PERFIDNIE KŁAMIESZ ! ....................................................................................................................... Re: Jest praca dla niani ! Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 16-04-12 18:44 Widzisz psychoułomku czym sie róznimy??? Nawet nie potrafisz niczego od siebie wymysleć ,tylko moje powalające ciebie z nóg cytaty powtarzasz i odwracasz je jako swoje :):):) No ale czewgo sie spodziewać po kims kto teczke psu do budy wrzucał :):):) ...................................................................................................................... ŁŻESZ JAK BURA SUKA marudo !!! ...................................................................................................................... marudo , tobie pluć w twarz , a ty powiesz , że deszcz pada ! NIE MASZ ZA GROSZ HONORU I AMBICJI !!! napisałem ci wcześniej : "maruda , jakbyś miał odrobinę ambicji i HONORU , to byś przytoczył mój post GDZIE tak napisałem , jak podle i kłamliwie mi wmawiasz , stary BARANIE !!! Ja operuję TYLKO faktami , a z faktami się nie dyskutuje , choć wiem , że są dla ciebie niewygodne . Za każdym razem unikasz sedna sprawy i zawsze zaczynasz coś bredzić na jakieś tematy oderwane od sprawy . NIGDY nic mądrego i MERYTORYCZNEGO nie napisałeś , sama DZIECINADA . " ... pluć ci w twarz , a ty powiesz , że deszcz pada ! Podaj przykład , cytat GDZIE i KIEDY powtórzyłem twoje " powalające ciebie z nóg cytaty " , MASZ URONIENIA stary DURNIU . PRZYKŁAD ? ... pluć ci w twarz , a ty powiesz , że deszcz pada !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ślepiec upije się z radości... |
Kopańczyk. Starszy facet z doświadczeniem to przynajmniej to co zaprojektuje będzie się dało zbudować. Biuro ma na hali targowej tam co kiedyś była ,,biebrza,,
|
|
|
RZEZOWATY WHERE R U BRO? B)
|
|
Pisałem ci o twojej " mądrości " gdzie ją mam , ale do ciebie nic nie dociera bo ty jesteś niereformowalny , nic nie kumasz , GŁUPI BYŁEŚ , GŁUPI JESTEŚ i GŁUPI UMRZESZ . Z twoim ' poziomem i inteligencją " to możesz pisać z andzia C . PS: zaparz sobie żiółek staruszku i przygotuj pampersa na noc , abyś w łóżko nie narobił . i nie denerwuj się , bo ci żyłka pęknie , Starość nie radość , śmierć nie wesele , a w twym wieku to już wszystko się może zdarzyć , ZDZIECINNIAŁY STARCZE .
|
|
w takim razie radze Ci zainteresowac sie lokata krotkoterminowa w banku. co do wyboru sam musisz zdecydowac, ktory ma najlepsza oferte. Gielde w tej chwili odradzam.
|
|
wiem wiem, dlatego też pisałem , że chodzi mi o lokatę bankową, a nie giełdę, ale i tak dzięki "cichociemny" za zainteresowanie.
|
|
Jaki symbol odzwierciedla twoja religie?I czy jest zgodny z tym co nauczał Jezus?Sam Sprawdz. http://niewiarygodne.pl/gid,14414844,img,14414933,kat,121796,title,10-symboli-religijnych-Co-oznaczaja-i-skad-sie-wziely,galeriazdjecie.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |