Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy następna impreza w Nowogrodzie! |
Jak sie Chuk dowie ze go obgadujesz to cie kopnie z wyskoku w kostke:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy następna impreza w Nowogrodzie! |
Co za skurwysynsto:/, inaczej tego nie mozna nazwac! Nie dosc, ze koles dostal za free to jeszcze tak, ze wyladowal w szpitalu. Ku...a mam nadzieje, ze w pace im zwieracze nie wytrzymaja!
|
|
Byłem tam umówiony - dokładnie w godzinie tragedii (w okolicach stadionu ŁKS). Nie pojechałem, bo namówiono mnie na piwo w mieście. Wieczorem dowiedziałem co się stało. Mogłem być potencjalnie następnym - nakrytym czarnym ortalionem. Hmmm, zastanawiam się jak dziwne jest ludzkie przeznaczenie....... Muszę to piwo odstawić, być może uratowało mi życie!
|
|
"z jednej strony potępiasz kogoś za skatowanie młodego chłopaka a z drugiej nie widzisz nic złego w zabiciu kogoś" MaYkel. ja tez nie widze problemu z wprowadzeniem kary smierci.nie mowie o tym przypadku,za pobicie,ale umyslne doprowadzenie do czyjejs smierci, na ktore sa niepodwazalne dowody powinno byc potraktowane z najwieksza surowoscia.co z tego ze morderca dostanie dozywocie?sa 3 wyjscia:albo sie zresocjalizuje i wyjdzie po kilkudziesieciu latach,albo bedzie siedzial do usr***j smierci i m.in. rodzina ofiary bedzie utrzymywac go w wiezieniu przez ten czas,albo kara smierci. ludzie popelniaja bledy,ale po to tez maja rozum zeby myslec przed, a nie po fakcie
|
|
Może to jego idol?
|
|
Kefas, to "więc" tyczyło się mojej zagadki :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |