poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kiedy następna impreza w Nowogrodzie!

Jak sie Chuk dowie ze go obgadujesz to cie kopnie z wyskoku w kostke:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kiedy następna impreza w Nowogrodzie!

Co za skurwysynsto:/, inaczej tego nie mozna nazwac! Nie dosc, ze koles dostal za free to jeszcze tak, ze wyladowal w szpitalu. Ku...a mam nadzieje, ze w pace im zwieracze nie wytrzymaja!

Byłem tam umówiony - dokładnie w godzinie tragedii (w okolicach stadionu ŁKS). Nie pojechałem, bo namówiono mnie na piwo w mieście. Wieczorem dowiedziałem co się stało. Mogłem być potencjalnie następnym - nakrytym czarnym ortalionem. Hmmm, zastanawiam się jak dziwne jest ludzkie przeznaczenie....... Muszę to piwo odstawić, być może uratowało mi życie!

"z jednej strony potępiasz kogoś za skatowanie młodego chłopaka a z drugiej nie widzisz nic złego w zabiciu kogoś" MaYkel.
ja tez nie widze problemu z wprowadzeniem kary smierci.nie mowie o tym przypadku,za pobicie,ale umyslne doprowadzenie do czyjejs smierci, na ktore sa niepodwazalne dowody powinno byc potraktowane z najwieksza surowoscia.co z tego ze morderca dostanie dozywocie?sa 3 wyjscia:albo sie zresocjalizuje i wyjdzie po kilkudziesieciu latach,albo bedzie siedzial do usr***j smierci i m.in. rodzina ofiary bedzie utrzymywac go w wiezieniu przez ten czas,albo kara smierci. ludzie popelniaja bledy,ale po to tez maja rozum zeby myslec przed, a nie po fakcie

Może to jego idol?

Kefas, to "więc" tyczyło się mojej zagadki :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org