Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będziemy pamiętać każdego dnia gdy kolejnych 300 osób będzie umierać z powodu raka!!!!!!!!!!!!!!! |
:| widze, ze albo przeslodzone albo chamskie a normalnych tu nie ma. wale ja tu do.... nie powiem i nie napisze. - to nie zagadka. a ja nie polecem, widziałem Ciebie jak szłaś na 2kę, wyglądałaś jak zmniejszony chłopak. facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będziemy pamiętać każdego dnia gdy kolejnych 300 osób będzie umierać z powodu raka!!!!!!!!!!!!!!! |
mialam tam wesele we wrzesniu tamtego roku i poprawiny. obsluga mila profesjonalna jak czegos zabraklo zaraz donosili. kelnerki pytaly czy jest wszystko ok czy sie podoba. sa pokoje dla mlodych(za darmo) i swiadkow (trzeba doplacic). rano sniadanie. jedzenie super. po weselu to co zostanie pakuja w plastikowe pojemniczki i wszystko oddaja. ja mialam taka sytuacje ze nawet do mnie dzwonili ze jeszcze cos zostalo. z alkoholu i jedzenia. restauracje wybralam ze wzgledu na to ze od malego tam jezdzilam z rodzicami i ich znajomymi - sentyment jedzenie zawsze mi odpowiadalo. szczegolnie super duze schaboszczaki. i nic sie nie zmienilo pod tym wzgledem do tej pory. wlasciciele sa znajomymi moich rodzicow. klimat jest tam zajebisty. staropolski. wlasnie takie restauracje podobaja mi sie najbardziej. zebym miala sie chajtac wybralabym karczme jeszcze raz. niczego tam nie zaluje. u mnie dodatkowa atrakcja byl telebim akurat leciala walka adamek vs kliczko.
|
|
Re: Będziemy pamiętać każdego dnia gdy kolejnych 300 osób będzie umierać z powodu raka!!!!!!!!!!!!!!! |
a ty wyciagnij wreszcie tampon bo od 13 roku zycia go trzymasz pod nogami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |