Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uniesiona elgiebetonem. |
Miałem abonament w orange dla firm. Płaciłem 60-70 zł na miesiąc za jakieś 180-200 minut. Dzisiaj mam ten sam numer, tyle że na kartę. Dzwonię tyle samo i płacę 15-20 zł. Jest różnica?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uniesiona elgiebetonem. |
Masakra ...
|
|
przyjme ile placisz??
|
|
Ehhh... Polska mentalność. Co was to obchodzi dlaczego i po co? Tysiąc głupich komentarzy które wogole nie sa na temat... to dopiero Masakra... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Od zeszłego roku zmienił się właściciel o ile mi wiadomo, obsługa raczej też. Kultura powinna być w każdym lokalu niezależnie od miasta.
|
|
Chlopacaki spod Sezamu w kazdy poniedzialek maja za-lany. A potem dygus na chwiejnyc goleniach. Od kiedy Transponder wyrwal tam ,laske' na butel dynksu juz teraz jak sobie ja przypomni to nasowa mu sie tylko jedno slowo MASAKRA i stad te czeste jego papugowanie.
|
|
jesli nie jestem z lomzy to smieszni ludzie nie piszcie postow typu : "Ceny taksówek są od lat śmieszne w naszym mieście, więc nie rozumiem pytania ... :-)" haha BLM nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam, tak właśnie analizuję te przykładowe pytania w multiselect i mam duże wątpliwości odnośnie pytań z grupy "wiara w ludzi" (tak jak natka333 ładnie je przyporządkowała). Chodzi o pytania typu: -Wiele osób wyolbrzymia swoje nieszczęścia, aby zdobyć sympatię i pomoc otoczenia -Myślę, że większość ludzi kłamie, gdy jest to im potrzebne -Większość ludzi postępuje uczciwie jedynie z obawy przed karą -.Większość ludzi jest gotowa stosować niezbyt uczciwe środki dla osiągnięcia swych celów -Większość ludzi szuka przyjaciół, ponieważ mogą im się na coś przydać -Prawie każdy gotów jest skłamać, aby uniknąć nieprzyjemności -Ludzie na ogół niechętnie poświęcają się dla innych -Nikt nie przejmuje się zbytnio losem bliźniego -Ludzie na ogół skłonni są raczej żądać poszanowania własnych niż szanować cudze -Większość ludzi użyłaby niedozwolonych środków, aby tylko dotrzeć do celu Jak odpowiadać na pytania tego typu? Wiem, że coraz więcej ludzi tak się zachowuje, ale czy przyszły policjant powinien wierzyć w dobro ludzi, czy raczej zło...? Wac, Ty tak fajnie piszesz o tym profilu psychologicznym, co sądzisz o tych pytaniach? A reszta z Was, co myślicie o tej grupie pytań?
|
|
No dobra, przepraszam - etinette1812, nie pomyślałem, że w święta zjeżdża do nasz wielki świat, jeszcze raz najuprzejmiej przepraszam ...
|
|
BLM RZADZI :d rudy błazen z druhem
|
|
Ja to freszka będę musiała jej wypłacić tylko 80 zł, bo tyle wzięłam nadwyżki:) Rozmowa nic nie daje, ponieważ nie opiera się na argumentach ,, dlaczego nie mam'', ,, tylko nie mam''
|
|
o masz Mr. Andrzej pod inną postacią:)
|
|
Ale po co,przecież i tak sobie poradzisz:)
|
|
spytaj w ogrodniczym,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |