Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To prawda, że PiS będzie wypłacać 13 emeryturę? |
pati1234 to chyba pracuje w tym salonie... Sadzac po tym bulwersie... I co to za zwrot 'ceny NA Lomzy'? o.O nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To prawda, że PiS będzie wypłacać 13 emeryturę? |
A z Zama przyjadą do nas ?
|
|
Ale ja jestem asertywna, ale z tym nie mogę sobie poradzić, co mówisz, jak ktoś Cię prosi pożycz mi 10 zł i oddam za 2-5 dni i odda?
|
|
a Monika2345 piszę do nas z Olsztyna ?:-) niestety jeszcze nie sezon na kociaki i jeszcze małe...po czekaj jeszcze trochę jak cieplej się zrobi,a będzie ich bardzo dużo.. a Ty chcesz tego kociaka naszego łomżyńskiego zabrać z Łomży do Olsztyna sobie....? :)
|
|
Figa a kim jest dla Ciebie ta koleżanka? Zjawia się u Ciebie kiedy potrzebuje pieniędzy....? Admin odblokuj wreszcie mojego nicka Andy C :((((
|
|
oddaje by moc znow pozyczyc i kolo sie zamyka. Figa ja juz swoja opine Ci wyrazilem. jesli chcesz miec na sile kolezanke to pozyczaj dalej. Wiesz jeszcze cos mi sie takiego nasunelo na mysl, ze ona moze Ci oddaje bo wczesniej pozyczy pieniadze u kogos innego. Zycze Ci dobrej decyzji :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dzieki zezowate a ja tobie zycze zebys znalazl glupszego od siebie ktory odkupi od ciebie ten garaz za 40tys a co do kawalerki po 1000zl za m2 niebawem miasto bedzie za darmo oferowac mieszkanaia tyle bedzie pustostanow
|
|
|
Niech zające i barany pospełniają twoje plany, Porzuć wszystkie swe rozterki bo to dni wielkiej wyżerki Niech to będzie czas uroczy czas cudownej Wielkanocy z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |